Kac hayvanimiz var........

Ynt: Kac hayvanimiz var........

Forumda geziniyordum buraya da yazayim dedim...

dostlar 11 tane duve aldim arkadasin ciftligindeler sadece yem paralarini veriyorum benim icin bakiyor ortalama 12 ayliklar 3 ay sonra gebe kalacaklar insallah ...seneye bakalim para kazanabilecekmiyiz ...

Bazilari cok hayvan diyor bana hala az geliyor...

330 honamlı cinsi keçi , 4 kangal 5 inek 8 dana birazda tavuk vardı ama babam besihanenin içine pisliyo diye tutup tutup yere çarpıyo şimdi sağ kaç tane kaldı bilmiyom..

BOZKURT07 link=topic=39958.msg612205#msg612205 date=1341389708' Alıntı:
330 honamlı cinsi keçi , 4 kangal 5 inek 8 dana birazda tavuk vardı ama babam besihanenin içine pisliyo diye tutup tutup yere çarpıyo şimdi sağ kaç tane kaldı bilmiyom..
hahahaha :D en iyisni yapıyo bakmıcan hayvan olan yere kuş cinsi hayvan sokmucan..

15 anaç holstein inek 7 düve ikisi gebe 6 adet küçük buzağı imkanı olmayanlara önermem bu işi sulu arazi iyi toprak uygun iklim bilgi ve tecrübe lazım yoksa masraflı iş hata kaldırmıyo.

kendini muhabbet kuşu sanan bi kanaryam var,dedemde 2 holştayn inek ikiside gebeler artık,1 erkek ve dişi buzağı.1 tane 2 yaşından büyük dana(kurbanlık yeni geldi).4veya 5 tavuk,1 tane denizli horozu,1 tane paçalı horoz,1 tanede hint horozu var (bizim köyde kartal horoz denir) rakip bulsa dövüşecek.

Bizde 1 tane sağmalı inek 1 tane 11 aylık dana 1 tanede buzağı bulunmaktadır.)
15 tanede koyun kuzu karışık koyun var:=)
70 civarı tavuk :)
Sağmalı ineğimiz günde:20-25 Litre süt vermektedir cinsi holstein :)

ALLAH hepinizin birini binetsin, zor işler bunlar bir ara 30 süt ineğine kadar çıkmıştım şimdilerde 4 inek 3 buzağı 15-20 tavuk birde kangal kırması var.

120 kadar besilik tosunumuz var 20 tane inegimiz iki kangal kopegimi bir tane malakli miz var bi tanede atimiz

35 sagmal inek 15 gebe düve 20 erkek dişi buzagı 3 tane kurzuarr pointerr av köpegi 1 alman kurdu 7 kangal tavuk kaç tene var bilimiyom :)

35 TANE BUYUKBAŞ HAYVAN ,2 KOPEK,25 TAVUK,4 KAZ.4ÖRDEK VE ZIRAAT BANKASINA YUKLU MIKTARDA KREDI BORCUM VAR MAHVOLDUK BU SENE BU İŞİ BÖYLE GIDERSE BIRAKACAĞIZ BU KADAR OLMAZ YAA...

bendede 45 tane büyükbaş hayvanım var 4 tanesi tosun canlı ağırlıkları 1.500,2.000 ton kadar tavuskuşu var 4 tane sülün var 2 tane ördek var 5 tane arı var 20 kovan tavukta 50 tane koyun var 2 tane he bitanede güvercin var iran güvercini güçç*-*