Kaç Kilo Gelir

Boy 127
Kafadan kuyruğa 2 metre
göğüs ölçüsü 194
bu tosun 1.5 yaş civarı yaklaşık 3-4 ay gibi bir süre beside. ne kadar karkas et-kemik vardır. yani kaç kilo gelir.

Ynt: Kaç Kilo Gelir

bunu biliyorum da. bu hesaba göre bizimkiler 500-600 ama bir kaç kişi bakmış 150 kilodan falan bahsetmişler de arada kaldık.

En iyisi ben bir kaç resim koyayım ona göre yorum alayım.

3329Goruntu0102.jpg

6011Goruntu0114.jpg

7858Goruntu0105.jpg

valla abicim onu bılemıycem bızım gecen sene kestırdıgımız tosunlarımız vardı 300-350 arası geldıler bızımkılere gore daha yıgıt duruyolar onun ıcın dedım en az 400 diye.burda cok daha deneyımlı abilerım oldunu bılıyorum onlar daha iyi bılır ne kadar gelıcenı.

maaşallahı var. besi aşamasında kepeği fazla vermediysen 400-415 arası gelir.. tabi fotoda tam kilo kestirmek zor olur. bazen besihanenin içi ile dışı arasında bile görünüş farkı olur.

şimdi bulamadım yabancı bir kaynakta vardı bir hesap yöntemi ama seninki 550 kilo civarı gelir gibi

göründüğü kadarıyla 400 civarı. geçenlerde bundan biraz salı uzun ve boylu, siyah ala kestim 480 kilo karkas geldi...

Sevgili kardeşim benim tahminime göre senin hayvanlar 350 kg ok-*-s civarı(10 kg eksik 10 kg fazla) gelir.Mevlam iyi kazançlar nasip eylesin.