Kaç tane traktörünüz var?

Kaç tane traktörünüz var?

• Kullanılan toplam oy
    55

Ben steyr 8073 yandan vites uyguladim usta bile hayran kaldı senin gibi hoppa arkadaşlarim da ozendi ama ustaya yaptırdı fiat 70 56 ya uyguladilar
yandan vitesli halinin fotosunu paylaşsan bizim köyde steyr bol çoğunda hala senkromeç bile yok hatta zf şanzıman erkuntta bile yoktu sonradan takıldı acaba erkuntlardaki zf şanzıman steyr için uygunmu

yandan vitesli halinin fotosunu paylaşsan bizim köyde steyr bol çoğunda hala senkromeç bile yok hatta zf şanzıman erkuntta bile yoktu sonradan takıldı acaba erkuntlardaki zf şanzıman steyr için uygunmu
Senkromec çok zor birşey değil ama işten anlaman lazım usta yapmaz o işi uğraşmaz özen istiyor biraz deney istiyor foto yok sattım ben steyer ı 6056 aldım foto vardı önceki telde ama ayçiçeği ekiminde düştü bulamadik

Senkromec çok zor birşey değil ama işten anlaman lazım usta yapmaz o işi uğraşmaz özen istiyor biraz deney istiyor foto yok sattım ben steyer ı 6056 aldım foto vardı önceki telde ama ayçiçeği ekiminde düştü bulamadik

At yalani seveyim inanani demis namik kemal ... dede yadigari satmayi dusunmuyorum , onu yaptim bunu yaptim diye ufuruyordun , simdi mi satasin geldi ? Morcivert fnedt le kafa kafaya mi takas ettin yoksa ...

Traktor sendeyken disinin resmini paylasiyorsun , ama ne hikmetse icinin resmini paylasamiyorsun .

Hocak Allah sana dogruluk ve durustluk nasip etsin ...

Foto yok diyorsun dış gorunusunun fotosunu atıyorsun buda ayrı bir çelişki. Anlatirmisiniz nasil uygulama ile yaptıniz senkromeci 😂

Bak işine be adaş nasıl vakit buluyorsunuz o kadar isiniz var madem böyle boş işlere anlamıyorum:) bak işine hayırlı işlerin olsun hayırlı rızk kazancın olsun

Telefondan yazmak cok vakitimi almiyor . Benim isim seni ilgilendirmez de . Asil sen nasil boyle boyls ufuruklere nasil vakit buluyorsun ben anlamiyorum . Seninde hayirli kazancin olsun . Allah doğruluk ve durustlukten ayirmasin ...

Foto yok diyorsun dış gorunusunun fotosunu atıyorsun buda ayrı bir çelişki. Anlatirmisiniz nasil uygulama ile yaptıniz senkromeci 😂
O zaman dıştan vardı fotoyu lastik taktigimiz için çektim o vardı telde o an attım sonra çektim ama 3 gün önce teli düşürdum yer hazirlarken bulamadım yeni aldım mecburen senkromec ı orjinal yedek parça olarak erkunt tan sipariş ettik geldi am 0 3 mm tornada aldık öyle uydu direk al tak olmuyor monta ettiğimiz yeri de sokup yer yapıp öyle uydurduk ama tornacı arkadasimin ozverisi ile oldu bu iş herkes ugrasmaz

O zaman dıştan vardı fotoyu lastik taktigimiz için çektim o vardı telde o an attım sonra çektim ama 3 gün önce teli düşürdum yer hazirlarken bulamadım yeni aldım mecburen senkromec ı orjinal yedek parça olarak erkunt tan sipariş ettik geldi am 0 3 mm tornada aldık öyle uydu direk al tak olmuyor monta ettiğimiz yeri de sokup yer yapıp öyle uydurduk ama tornacı arkadasimin ozverisi ile oldu bu iş herkes ugrasmaz

Hmm tamam inandim .

Peki cvt takiliyor mu ? Yani onu yapmak istesek nasil yapariz ?

şimdi asıl tartıştığımız konu bu olmalıydı Türkiye'de üretilen traktörler bu fiyatlara en küçüğü bile cvt olması lazım biz hala çekişmede kim yener derdindeyiz

şimdi asıl tartıştığımız konu bu olmalıydı Türkiye'de üretilen traktörler bu fiyatlara en küçüğü bile cvt olması lazım biz hala çekişmede kim yener derdindeyiz
Evet haklısıniz ama türk milleti cumhuriyet le birlikte birlik beraberlikten uzak kalmıştir 600 küsür yıl büyüyen osmanlinin 600 yıllık bütünlüğü beraberliği yıkılmıştır arap düşmanligi çıkarılıp finans ve sermaye kaynakları tuketilmeye calisilmistir 80 yıl bir tane müslüman ülkesine dahi sahip cikilmamis burnun dibinde dönen petrol savaşlarında müslümanları katleden kudüs u barış şehrini işgal eden bir avus yahudiye boyun eğilmiştir filistinin feryadi yurreklerimizi yakarken biz ozvhrlugu duvar boyamak sokakları yakip yıkmak la vakit kaybedip ülkemizi gerilettik trump başkan olmadan önce ne dedi araplar inektir yani sagicaksin dedi ve sağıyor ama biz 80 sene uzak tutulmusuz

bu tartışmadan sonra bi konu açmaya karar verdim diğer komşularınıza ne kadar yardımcı oluyorsunuz diye bir konu açmak gerek şapkayı önümüze koyup düşünmek gerek yan komşu açken araplar veya siyasi olayları düşğnmemin bir anlamı yok

ustam ben çiftçi bile değilim
1 adet iş bora en dandik serisi 2li manifolt küçük kartel
arkadaşların tarlalara gübre atarken benim işborayı kullanıyoz hafif tarlaya iz yapmıyor
1 adet su motoru var ben domates ekemiyorum zamanım yok şu an domates ekiminde komşuda çalışıyor
biraz yonca var biçmeye gittiğimizde kim giderse o bölgede hepsini biçiyor
çevirme işide aynı şekilde oluyor
diğer çiftçilere destek olmak çin çok paraya gerek yok

bu tartışmadan sonra bi konu açmaya karar verdim diğer komşularınıza ne kadar yardımcı oluyorsunuz diye bir konu açmak gerek şapkayı önümüze koyup düşünmek gerek yan komşu açken araplar veya siyasi olayları düşğnmemin bir anlamı yok
Arap sermayesi doğru kullanildiginda bütün müslüman ları doyurur konsun dahil

ustam ben sağdan soldan yardım beklemiyorum mümkün olduğunca yakınımdaki çiftçilere nasıl yardım ederim nasıl bilinçlenirler bunu düşünüyorum
ilk önce şu mal yarıştırma işi nasıl çözülür bi fikir veren yokmu araplarin sermayesi beni ilgilendirmez