Kamyon Budur-450 TON!

Ynt: Kamyon Budur-450 TON!

450-500 ton kapasite diyo.. bizim kamyoncular kasaya ilave takar birazda fazla atar.. 800-1000 tonu 1 seferde atarlar:)

eski SSCB içinde birileri üretiyo ama ruslar değil..

Hay Maşallah adamlar üretiyor Bunları saten büyük ocaklar kulanıyor büyük Maden şirketleri falan bize gerek yokki buna verecen Parayla o işi daha düşük şekilde yaptırıyorlar saten memlekette :)
Dediğin gibi Adamlar yapıyor bizede izlemek kalıyor Motorun kaç silindir olduğunu Hesaplıyamadım Özkan abi sen bilirsin kaç silindir yau o Motor bide Markası neymiş çok merak ettim :D

UÖZKAN.77 link=topic=79775.msg945268#msg945268 date=1418333114' Alıntı:
4600 bg..

aslında bildiğin GEMİ motoru .. orta siklet gemiler var bu güçteler:)
Yuh abi naptın 4600 Beygirmi bu ne yau Buna Mazot dayanmaz abi yuhh adam iflaz eder yau buna ocana incir ağcı deil Çınar ağcı dikmek denir :D

10 küsür metre eni

8 küsür metre yüksekliği

20 küsü metre boyu var..

4600 BG

kabaca ezbere şunu diyim.. orta siklet 20 kamyonun taşıdığını 1 seferde taşır ama EN fazla 10 ' u kadar yakar.. yani yaptığı işe göre yine bu AZ yakar:) yazarken bana bile komik geliyo ama bu mantıkla bu az yakıyo..

ha bide 20 şöföre maaş verceğine 1-2 sürücü.. 24 saat çalışcaksa 3 sürücü yeter..

Pancar gun kagidi derdine son :) Bir gun sirada yatsa ici de 3 oda bir salondur zaten bunun, fabrikanin icine girdikten sonra hidrolik bosaltma rampasi kargasasi derdi de yok. Yalniz kantar problem olabilir. Onu da fabrika dusunsun.

Yüklüyken vitesten atıcan bununla..

Pancarı arkadaşlar heves etmesin, bunu tartabilecek kantar yok memlekette..

Ha bi de battığını düşünün.. Haşmete 'bunu çekecez kanki' deyince 3 saat içinde ülkeyi terketmesin ben de birşey bilmiyorum :D

ülkemizde bunu tartacak kantarda.. (kendinden kantarlı olabilir).. bunu yükleyebilecek kepçede ÇOK sınırlıdır:)