Benzer fiyatlara isuzulara da bakmanızı öneririm. Sağlamlık açısından en sağlamı Isuzu. Iveco 65-9 kullandık zamanında. Şimdi Isuzu NPR var. Arasında çok fark varslm Arkadaşlar iveco 35.9 kamyonet uzun şase damperli alaçam fiyat 70 bin civarı bu araçlar hakkında bilgim yok yakıt,parca ,performans , ariza durumlari nasil elinde olupta kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
Motoru sağlamsa pek bi arıza çıkarmaz. Tabi tonaj vs olursa illaki masraf olurBende şahin var bı fabrikada isciyim şahin'i satıp 50 NC almayı düşünüyorum arabamın üstüne yaklaşık 5 10 bin lira koyup k belgesi kiralayacağım nakliye koşturmayı düşünüyorum sizce 50nc nasıl bir araçtır masraf çıkartır mı yakıtı nasıldır
Şanzuman ve difransiyelleri genelde problem cikartiyor.Bende şahin var bı fabrikada isciyim şahin'i satıp 50 NC almayı düşünüyorum arabamın üstüne yaklaşık 5 10 bin lira koyup k belgesi kiralayacağım nakliye koşturmayı düşünüyorum sizce 50nc nasıl bir araçtır masraf çıkartır mı yakıtı nasıldır
85-12 ile 50 nc lerin şanzıman aynı değil ki. Tek sıkıntısı geri ve 1. Vitese çift debriyaj yaparak geçmesiŞanzuman ve difransiyelleri genelde problem cikartiyor.
85.12 vardi sanzumani cok problem cikartiyodu.
Şimdi 6 ileri 80.12 var daha iyi
Doğrudur.Ben sadece 85.12 ve 80.12 kullandım85-12 ile 50 nc lerin şanzıman aynı değil ki. Tek sıkıntısı geri ve 1. Vitese çift debriyaj yaparak geçmesi
80-12 çok güzel bir araba. Kullanmadım ama kullananlar tarafından methediliyor ve tutuluyorDoğrudur.Ben sadece 85.12 ve 80.12 kullandım
10 numara araba80-12 çok güzel bir araba. Kullanmadım ama kullananlar tarafından methediliyor ve tutuluyor