Karaevli Tarım Fuarına Katılacaklar..

Fuara katılacaklar isimlerinizi ve nicklerinizi ve hangi gün katılacağınızı yazarsanız tanışma ve buluşma açısından çok güzel olacaktır.

Ynt: Karaevli Tarım Fuarına Katılacaklar..

Ben eğer harman işleri uzamazsa katılacağım. Şuan için gün veremiyorum. Ama gitmeden bir akşam önce yazarım....:D Gitmeyi şiddetle istiyorum. Ama malum harman zamanı...:D

yusuf güngörmez 24 temmuz Pazar kısmetse, Cumartesi toplantım çıktı, yoksa Cumartesi Karaevli ' ye Pazar da Çorlu ' ya gidecektim. Katılanlar izlenimlerini paylaşırsa sevinirim. Malum bugün fuarın 2. günü. Hayırlı Cumalar.

ben gidemiyorum onu anlamadım hay böyle işi ben :mad:

Sen de gidersin be hemşehrim. Fuarımı biter memleketin. Bakalım yarın sabaha bilet aldım. Tozu toprağı yutalım bir günlüğüne de olsa. Daha traktör almadık duruyoruz. Denemek için fuara gidiyorum kısmetse. Havası başka oluyor. Geçen sene oğlumla katıldım 8 yaşında saanen keçi standında bayağı eğlendik.

doganbey1 link=topic=45293.msg427941#msg427941 date=1311405607' Alıntı:
ben gidemiyorum onu anlamadım hay böyle işi ben :mad:

Bugün Kubota standında hep gözlerim seni aradı. Dedim Doğancan bana kola ısmarlayacaktı. Ama baktım baktım yoksun.... :S