Hayırlı satışlar ancak bi talebim olacak burada bizlerle iletişime geçip istek ve önerilerimizi dinliyorsunuz bu çok güzel sizin içinde tanıtım fırsatı oluyor peki TrakKulüp üyelerine özel indirim yok mu bu kulübe üye olanların biraz ayrıcalığı olmalı di mi [emoji6]
irtem 3mt sanzumanlı balta ayaklı elektronik iz bırakmalı mibzer hakkında fiyat bilgisi alabilirmiyim?
irtem 3mt sanzumanlı balta ayaklı elektronik iz bırakmalı mibzer hakkında fiyat bilgisi alabilirmiyim?
600 kilo civarında gübre serpme makinası bakıyorum. Tek diskli yada çift diskli. Önerebileceğiniz bir marka varmı elinizde. Fiyat bilgisi verebilir misiniz varsa??İhtiyacınız olan ürün/leri belirtin yardımcı olmaya çalışalım![]()
600 kilo civarında gübre serpme makinası bakıyorum. Tek diskli yada çift diskli. Önerebileceğiniz bir marka varmı elinizde. Fiyat bilgisi verebilir misiniz varsa??
600 kilo civarında gübre serpme makinası bakıyorum. Tek diskli yada çift diskli. Önerebileceğiniz bir marka varmı elinizde. Fiyat bilgisi verebilir misiniz varsa??
Ismaıl kardeş aynen böyle birşey bana lazım...
Ben güngör aldım dün akşam ipsala fuarından 11.500 tl
İlginize ve teklifinize çok teşekkür ederim. Fiyat uygun duruyor. Bu kapasite civarında bir makine lazım bana. Şu an belirsizlik devam ediyor. Kararım kesinleştiği zaman irtibata geçerim sizlerle..Merhaba, Gençler marka 500 litre tek diskli gübre serpme makinesi var elimizde, 1550 TL fiyatı var.
İlginize ve teklifinize çok teşekkür ederim. Fiyat uygun duruyor. Bu kapasite civarında bir makine lazım bana. Şu an belirsizlik devam ediyor. Kararım kesinleştiği zaman irtibata geçerim sizlerle..
Abi pancar kooperatifine sor 1500TL altı uygun makina bulursun mutlaka..600 kilo civarında gübre serpme makinası bakıyorum. Tek diskli yada çift diskli. Önerebileceğiniz bir marka varmı elinizde. Fiyat bilgisi verebilir misiniz varsa??
Sağol Gürcan. Oraya da bakacağız.Abi pancar kooperatifine sor 1500TL altı uygun makina bulursun mutlaka..
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.