karkas et fiyatı

Ynt: karkas et fiyatı

Avşar Beyi link=topic=70359.msg1043415#msg1043415 date=1449612753' Alıntı:
Hocam biraz empati yapin ya 18466 kere rasyon var.gunluk giderin 6 tl iken en kotu 15 tl kazanin yapmayin be artik aglamayin.bu iste deli para varki holdingler giriyor siz sadece arpa ileyse bugun birakin derim.bu iste para var yapabilene

Aynen katılıyorum.

Peşin peşin yazayım, genel konuşuyorum, şahsi algılamayın.

Milletimiz ağlamaya ve birilerinin ağzının içine bakmaya alışmış. Ayrıca şükretmeyi unuttuk. Kalite anlayışı yok, kara düzen hayvancılık yapılıyor. Hayvanları sevmeyen insanlar hayvancılık yapıyor. Çoğuna rasyon desek, küfür ediyoruz zanneder. Birebir tanıdığım, çok yakınım olan bu tip insanlar var. Küfür ederek işe başlıyorlar. Buna rağmen kazanıyorlar. Ama kazanamıyoruz diye ağlıyorlar, şükür yok.

Telefon numarası verebileceğiniz kasap kişi şahış vs varmıdır ayrıca sizde besi işi yapıp kesim yaptırıyormusunuz kimier ile çalışıyorunuz?

valla benim daha çok besi değil de damızlık inekler var onlardan olan erkek buzağıları ( yılda 1-2) besleyip kestiriyorum...en son kestirdiğim kasap (geçen ağustos ayında) ''merve et'' numarası 0 532 274 05 86 hergün kesim yapar yalnız parayı 1 ay ila 40 gün arasında alırsın para garantidir dediği günde verir...

bugun bir arkadas telefon etti 26.5 liraya kesim yapılmış. şaptan dolayı çok hayvan kesime gitti ilerleyen zamanlarda fiyat daha yukarılara çıkıcak.

kim oldugunu sormadım ama istersen sorar bilgi verririm sana.