Dün akşamki kuvvetli don sonrası karpuzlar tamamen gitti zarar çok büyük
O omeryucel 11.04.2015 #4 Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI Geçmiş olsun. Mevla yardımcınız olsun
K kubilay07 11.04.2015 #6 Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI Abi geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.
K kkuzeyy 11.04.2015 #7 Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI tekrar diksen geç mi kalmış olur. bende kavun yetiştiriyorum ve daha ekmedik havalar açınca ekeriz inşaallah..
Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI tekrar diksen geç mi kalmış olur. bende kavun yetiştiriyorum ve daha ekmedik havalar açınca ekeriz inşaallah..
cemal ÖZTÜRK 11.04.2015 #8 Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI Çok sağolun fide 1400 lira dönüm 350 fide 500 tl masraf şuan 1000 tl maliyeti var dönüm ekmeği düşünmüyorum
Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI Çok sağolun fide 1400 lira dönüm 350 fide 500 tl masraf şuan 1000 tl maliyeti var dönüm ekmeği düşünmüyorum
D DeHLiZ 11.04.2015 #9 Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI Çok büyük geçmiş olsun be İbrahim, nedir sizin bu sene başınıza gelenler Her işte bir hayır vardır diye düşün. Beterin beteri var :/
Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI Çok büyük geçmiş olsun be İbrahim, nedir sizin bu sene başınıza gelenler Her işte bir hayır vardır diye düşün. Beterin beteri var :/
FatihEFE 11.04.2015 #10 Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI geçmiş olsun ibrahim valla mevsimler değiştikçe çiftçilik zorlaşıyor
Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI geçmiş olsun ibrahim valla mevsimler değiştikçe çiftçilik zorlaşıyor
Aygün 10 11.04.2015 #11 Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI Cemal ,Çok üzüldüm,geçmiş olsun.
H Hacı Mehmet COŞKUN 11.04.2015 #12 Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI Gecmiş olsun.canın sağolsun.
'Ahmet ARSLAN' 11.04.2015 #13 Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI Çok geçmiş olsun Abi.
U UÖZKAN.77 11.04.2015 #14 Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI geçmiş olsun.. cana gelmesin..
M muratyurdakul 11.04.2015 #16 Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI cok gecmiş olsun arkadaş allah sabır versin cok kötü olmuş canın sağ sen ona bakk
Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI cok gecmiş olsun arkadaş allah sabır versin cok kötü olmuş canın sağ sen ona bakk
D dimetokali 11.04.2015 #17 Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI Buyuk gecmis olsun. Allah cumlemizin yardimcisi olsun. Edirnede de su problemi var bu sene ekim yapabilcekmiyiz bilmiyoruz...
Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI Buyuk gecmis olsun. Allah cumlemizin yardimcisi olsun. Edirnede de su problemi var bu sene ekim yapabilcekmiyiz bilmiyoruz...
A Ali SARAÇ 11.04.2015 #19 Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI Geçmiş olsun kardeşim
M memduh44 11.04.2015 #20 Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI geçmiş olsun Allah kimsenin emeğini boşa vermesin inşallah
Ynt: KARPUZLARI DON VURDU ARTIK YAŞAMA ŞANSI KALMADI geçmiş olsun Allah kimsenin emeğini boşa vermesin inşallah