KASTAMONU DA OT VE SAMAN BALYASI YAPILIR

Ynt: KASTAMONU DA OT VE SAMAN BALYASI YAPILIR

Kolay gelsin eskiden ilçede makina yokken artık her köyde 1 tane olmaya başladı, siz hangi ilçedensiniz ? Bu arada landini alacaktınız ne oldu ?

bulamadık bilader 2 .el arıyoruzda temiz düşmedi biz merkez e 10 km uzaklıktayız sen neresindensin

avuahmet link=topic=75517.msg891233#msg891233 date=1400263245' Alıntı:
bulamadık bilader 2 .el arıyoruzda temiz düşmedi biz merkez e 10 km uzaklıktayız sen neresindensin

Ben Seydiler ' in köylüğündenim belki duymuşsunuzdur Beyler Barajı hemen altımızda kalıyor, abim Gelin Dağına yakın oturuyor siz hangi köydensiniz ?

merkeze baglı etyemez köyün de balya için felan devrekani tarafına felan gidiyoruzda hiç gitmedim o taraflara

avuahmet link=topic=75517.msg891254#msg891254 date=1400268640' Alıntı:
merkeze baglı etyemez köyün de balya için felan devrekani tarafına felan gidiyoruzda hiç gitmedim o taraflara

Bizde seydilere bağlıyız aslında ama devrekaniyi kullanıyoruz seydilere 14 devrekani ye 15 km bizim köy, şuan traktör ve makina olarak ne var sizde ? Ben şuan memlekette değilim yakında otlar başlar yonca biçen oluyor mu artık piyasa nasıl ?

artık otlar biçiliyo bizim nu taraflarda bende new holland balya makinası ve massey ferguson un 4x4 ü var lazım olursa gelirim balya yapmaya

avuahmet link=topic=75517.msg891583#msg891583 date=1400354906' Alıntı:
balya yaptırma gibi bi niyetiniz varsa tel nmaram : 0541 288 12 54 ara görüşürüz

Abi ben numaranı kaydediyorum abim aksinir köyünde o tarafta ihtiyaç olursa telefonlaşırız, devrekani tarafında lazım olursa gene sorarım geldin mi diye 'Balyacı Ahmet' olarak kaydettim.

tamam o tarafa gelmesem bile sen balyacı lazım olursa ara ben işi ayarlar gelirim bana 1 yada 2 gün önceden haber ver yeter

avuahmet link=topic=75517.msg891597#msg891597 date=1400358436' Alıntı:
tamam o tarafa gelmesem bile sen balyacı lazım olursa ara ben işi ayarlar gelirim bana 1 yada 2 gün önceden haber ver yeter

Tamam abi söz veremem sana çünkü artık balya makinesi yayılmaya başladı köylere, bölgede hiç yokken 3 tane girdi bu sene yakın köylere ama gün oluyor 1 balyacı dahi bulunmuyor haberleşiriz duruma göre, ben gene seni rahatsız ederim durum ne piyasa nasıl diye bizim taraflarda hasat başlamadan, fiyatlar ne alemde piyasa var mı şuanda ?