KEFİLLİGİN BEDELİNİ ÇOK BÜYÜK OLDU

Arkadaşlar son çare olarak tarlaları avukatla anlaşmalı biz alıcı bulup 150 binliralik satıcaz ama birdende satilmiyor bi tarlamda elektrik ve 2 kuyu var böyle bi durum olmasa 20 bine dönümü vermem ama 10 bine vercektim adam 6 bin verdi donume şaka gibi nolcak bilmiyorum artik
Düşenin dostu olmaz sözü burda akla geliyor. 20 tl nerde 6 tl nerde yazıklar olsun. İnsanlık ölmüş.

Allah yardımcınız olsun. Şöyle bişi yap bankada kredi notu yüksek bi eşin dostun vardır. Resmiyette tarlayı ona sat. Adam da 5 yıllık arazi kredisi kullansın. Araziyi ona devret üZerine 150.000 kredi çek. Sonra hem tarlanı ek adamı da öde. Ödemezsen ki inş ödersin adam zaten tapu üstünde

Avukat anapara 37000 tl ise % 12 avukat vekalet ucretini gecemez deger tespitleri vs ucretler haric avukatin dosydan alabilecegi para 4500 civari olmasi lazim arti diger masraflar satis istenir kiymet takdirleri vs 133 bin cok afaki bir rakam icradan git dosyanin son halini bir ogren derim hicbir dava da anaparanin %12 sini gecemez kam emici bu serefsizler

Arkadaşlar bugün itibariyle traktörumu bi arkadasa 35 bine verdim sadice bikacgunlugune sonra tekrar geri alcam arkadaş korkyo ya geri almazsan diye zaten traktorun değeri 50 bin suan en kötü neyse şimdi 95 bin kadar nakit yaptım birde bi tarlami 30 bine avukat anlaşmalı satıcaz etti 125 artık birde traktör var ortada yarın hayırlisiyla bitircez bu işi birde avukat ayarladık işi o yapcak sonra nasıl dava açma hakkımız olcak sa o takip edicek

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar bugün itibariyle traktörumu bi arkadasa 35 bine verdim sadice bikacgunlugune sonra tekrar geri alcam arkadaş korkyo ya geri almazsan diye zaten traktorun değeri 50 bin suan en kötü neyse şimdi 95 bin kadar nakit yaptım birde bi tarlami 30 bine avukat anlaşmalı satıcaz etti 125 artık birde traktör var ortada yarın hayırlisiyla bitircez bu işi birde avukat ayarladık işi o yapcak sonra nasıl dava açma hakkımız olcak sa o takip edicek

Sevindim valla Allah kolaylık versin illa bi çıkar yol vardır

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevindim valla Allah kolaylık versin illa bi çıkar yol vardır

Sağol teşekkür ederim herkez benim gibi mücadele etse kimsenin kuruş borcu olmazdi ben arabami traktörü mu tarlami açımadan sattim başkasının borcu için yetmezse Evimi dahi satışa cikardimdi

Sağol teşekkür ederim herkez benim gibi mücadele etse kimsenin kuruş borcu olmazdi ben arabami traktörü mu tarlami açımadan sattim başkasının borcu için yetmezse Evimi dahi satışa cikardimdi

Borc bitince kefillikten ödediğini makbuzlara işletirsen asıl borçluya misliyle (maddi manevi) dava hakkın var yeterki sıyrıl şu işten sonra görür o

Abi hakkımı versin fazlasına gerek yok zaten insan içine çıkacak yüzleri kalmadı

Yok öyle bi dünya sen sattıgını aynı fiyata alamayacagin gibi çektigin sikintinin bedeli de parayla ölçülemez ödeme yaparken banka memuruna hatirlat aciklama bölümüne şu şahsa kefillik durumundan ödeme makbuzudur diye senin geri alma hızını arttirir bu aciklama sen beni dinle unutma memura söylemeyi yoksa yazmaz dekonta

Yok öyle bi dünya sen sattıgını aynı fiyata alamayacagin gibi çektigin sikintinin bedeli de parayla ölçülemez ödeme yaparken banka memuruna hatirlat aciklama bölümüne şu şahsa kefillik durumundan ödeme makbuzudur diye senin geri alma hızını arttirir bu aciklama sen beni dinle unutma memura söylemeyi yoksa yazmaz dekonta

Tamam abi aynen dedini yapicam

Valla bizimkilerin saatleri normal alişılagelmiş saatler. Geçen yıl bi balyacıda 7066 gördüm ciddi yüksek bi saatteydi ve orjinal saati ve revizyon olmadiğini söyledi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt