KEFİLLİGİN BEDELİNİ ÇOK BÜYÜK OLDU

Bu banka kanununu cikaran bankayi arkasina alip borca faiz üstüne faiz isleten bu bankanin alacagina aracilik eden avukat o avukatin actigi davaya karar veren hakim acaba Allahtan korkmuyormu 37000 liralik borcu 500000 diye dayatirken sonrasinda 139000 e indirip güya iyilik yapmış gibi görünmekten yaziklar olsun şu sisteme kimi kiziyor kimi yobaz diyor ama şeriat kanununda bu düzen yok hiçbir borç bu şekilde ocak söndürmez Allah bi ucak söndürenlere gereken cezayı verir insallah

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle Geçmiş Olsun Babam 2010 yılında emekli olunca bi akrabamız bizi dolandırıp emekli ikramiyesini yalan etti bizim maddi durum iyi değildi borç gırtlaktaydı irili ufaklı nerdeyse bütün bankalarda kredi veya kredi kartı borcumuz vardı emekli ikramiyesiyle onları ödeyecektik öylece kaldı ilk yıllar çok zorlandık insan sonra alışıyor ama traktörü ablamın üzerine geçtik tarla zaten yok hepsi dedemin üstüne halen alabileceği bişey kalmadı bankanın bankaralın yarısıyla akraba olduk yarısı daha selam bile vermedi borcunuz var diye hiç birisini ödemedik tabi içraya veremıyor verse ne alacak :D babam direk hapse atın öyle ödeyeyim dedi onu duyan içra memurları zaten direk kaçtılar :D bunlardan bişey alamayız diye hiç unutmuyorum 2013 yılı tarlada çekirdek kesiyoruz banka aradı sana kredi verelim diye babam yok diyor banka ısrar ediyor sistemde sanki gözükmüyor bu adamın borcu babam tamam lan verin dedi onuda aldı onuda ödemedi :D artık bu durumlara tamamen alıştık bize komik birseymi gibi geliyor artık biz değil bankalar yalvarıyor faizi siliyor üstüne birde anaparayı siliyor ödeyin diye 17 bin küsür sanırım faizi ile borcun birisi sadece onu 7 bin küsüre düşürdüler şaka gibi rakam ne koparırızın peşindeler onada yok dedik :D ama yavas yavas ödeyebildiğimizi ödüyoruz böyle çok karlı oluyor :D :D bizim gibi Türkiye'de borçlu milyonlarca ödeyebilen varmı yok alabiliyolarmı alamıyorlar herkez işin çakallığında eninde sonunda af çıkacak ama bu durum çok kötüye gidiyor Türkiye çok kötü olacak bu gidişle

Öncelikle Geçmiş Olsun Babam 2010 yılında emekli olunca bi akrabamız bizi dolandırıp emekli ikramiyesini yalan etti bizim maddi durum iyi değildi borç gırtlaktaydı irili ufaklı nerdeyse bütün bankalarda kredi veya kredi kartı borcumuz vardı emekli ikramiyesiyle onları ödeyecektik öylece kaldı ilk yıllar çok zorlandık insan sonra alışıyor ama traktörü ablamın üzerine geçtik tarla zaten yok hepsi dedemin üstüne halen alabileceği bişey kalmadı bankanın bankaralın yarısıyla akraba olduk yarısı daha selam bile vermedi borcunuz var diye hiç birisini ödemedik tabi içraya veremıyor verse ne alacak :D babam direk hapse atın öyle ödeyeyim dedi onu duyan içra memurları zaten direk kaçtılar :D bunlardan bişey alamayız diye hiç unutmuyorum 2013 yılı tarlada çekirdek kesiyoruz banka aradı sana kredi verelim diye babam yok diyor banka ısrar ediyor sistemde sanki gözükmüyor bu adamın borcu babam tamam lan verin dedi onuda aldı onuda ödemedi :D artık bu durumlara tamamen alıştık bize komik birseymi gibi geliyor artık biz değil bankalar yalvarıyor faizi siliyor üstüne birde anaparayı siliyor ödeyin diye 17 bin küsür sanırım faizi ile borcun birisi sadece onu 7 bin küsüre düşürdüler şaka gibi rakam ne koparırızın peşindeler onada yok dedik :D ama yavas yavas ödeyebildiğimizi ödüyoruz böyle çok karlı oluyor :D :D bizim gibi Türkiye'de borçlu milyonlarca ödeyebilen varmı yok alabiliyolarmı alamıyorlar herkez işin çakallığında eninde sonunda af çıkacak ama bu durum çok kötüye gidiyor Türkiye çok kötü olacak bu gidişle
Benimde bi arkadasim öyle ayni gün 5 farkli bankadan kredi cekmiş simdi hic birini ödemedi bikeresinde banka memuru kadin telefonda yalvariyordu lütfen 500tl demi yatiramazsiniz hicolmazsa bi islem olsun diyordu şükrü vermiyorum kardesim anlamiyormusunuz yedim ben o parayi diyor

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu anlattığın iyi bir şey değilki. neden övünüyorsun onu anlamadım.

Bankaların işi bu. Borcuna sadık olana cefa çektirir, borcuna yüzü kara olana da yalvarır. Ev için kefil olduğum bir öğretmen arkadaşım borcunu 750 lira taksitin üç taksitini aksatıyor birini ödüyordu. Onu da ya abisi ya babası ödüyordu takibe düşmesin diye. Üç yıl önce maaş aldığım bankaya gittim. 5500 lira kredi istedim. Ekdersle birlikte 2 maaşımın ücreti olan bu parayı vermediler bana. Sebep: kefil olduğum adam borcunu aksattığı için ben de riskli müşteriymişim. Adam ödemiyor ben mağdur oluyor. Arkadaşa gittim, yahu nasıl olacak bu iş, dedim. Evi satacağım gel sen al, diyor. Ya ben 5500 lira kredi alamıyorum sayende. 110 bin liralık evi nasıl alacağım? Neyse evi sattı ben de kurtuldum. Yoksa adam benim ocağıma incir ağacı dikecekti.

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mevlam yardımcın olsun..
gazeteye televizyona çık...
lastik yak...
ot yak...
milleti başına topla..
bakanda duysun...bakmayanda..
yedirtme malını...
Sağol abi allah razı olsun
BİMER e Başbakanlığa cumhurbaşkanı na yazdım yazım bilecik Valiliği ne gönderilmiş yani hem Başbakanlık hemde cumhurbaşkanligi yazımı okudu inşallah bi faydası olur

geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun.

Sağol abi

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt