Ynt: Kepceli Motor Ne Yakar?
Kamyon yanlayip kayacak bi yandan.. cocuk acemi bi yandan.. zetors binsem kamyona kim binecek.. vs derken saniyesinde aldi kamyonu oylece... cocugun tarif ettigim halde vitesi bulup gecirmesi daha uzun surdu desem inanir misiniz

.. gel de böyle motoru sevme.. sakatlik olur diye yalan yok korktum ama her seferinde sasirtiyo zetor... 1 depoyla 4 gundur arazide calisiyo daha ne diyim.. ilk fitsatta azicik daha modifiye ediyim paylascam indallah..
--------
Bizimde kepceyi takinca ustalar sokmustu.. biz iyice ayarlayip taktik... ama simdi sagi komplr sokecem zaten parcalandi... sol gittigi yere kadar gitsin.. denk gelirse yayli, tekerle donmeyenden takariz artik...
Balata konusunda haklisin kepceli motorda TÜM yuk balata ve ön dingilde.. zetora gubre oyuncak geliyo desem inanir misin... elimizde hidromekte oldugu halde zetoru aldiktan sonra tüm gubre islerine zetorla gittik.. her acidan daha avantajli kesinlikle...
Tek adam kendim yukledim kendim cektim.. satil ve tur takintisi olanlara ozellikle genclere duyrulur

bu yasimda ek is olarak bucuksuz satilsiz kubota kadar turu olmayan motorla -nerden nasil doneceklerse- calisilabiliyo demekki
Not: kepce kadar ileri-geri yapilan ve kepce kadar sag-sol yapilan baska bi is yoktur derim.. hala ayaktayim sabah 7 aksam 7.. birakin bu şatil ve tur ve bucuk takintisini gari
Ne kadar teskilat o kadar müşkilat vesselam...