Kepçeli Traktör Böyle Kullanılmaz:)

Ynt: Kepçeli Traktör Böyle Kullanılmaz:)

özkan abi oyuncagını bulmuş adam napsın.bu vıdeoyuda seyrettıkten sonra zetorun saglamlıgı bır kere daha kafama perçinlendi

murat.. sizin orda 0 km Proxima 90 var.. bahsetmiştim amcadan.. iş zamanı bi uğra yanına.. zaten dedim gelsinler dedi.. oda iple çekiyo sezonu.. çok merak ediyomuş performansını..

videodaki bizdekinin aynı.. arka jantlarda Toplam 500 küsür kg.. ve arka kollarada 500 kg ' a yakın attık.. şu ana JCB ' lerle kapışırız:)

UÖZKAN.77 link=topic=80246.msg951493#msg951493 date=1420027265' Alıntı:
murat.. sizin orda 0 km Proxima 90 var.. bahsetmiştim amcadan.. iş zamanı bi uğra yanına.. zaten dedim gelsinler dedi.. oda iple çekiyo sezonu.. çok merak ediyomuş performansını..

videodaki bizdekinin aynı.. arka jantlarda Toplam 500 küsür kg.. ve arka kollarada 500 kg ' a yakın attık.. şu ana JCB ' lerle kapışırız:)
abi sezon açılsın bi hafta sonu bende gıdıcem sürüp denemek istıyorum

Kaç defa traktörü aynı duruma getiriyor bir değil beş değil, Allah korusun bir bakmış tepe taklak oluverir...