kesime giden danalar ve diğer hayvanlarım

Ynt: kesime giden danalar ve diğer hayvanlarım

maşallah.mevlam kazancını güzel günlerde yemek nsp etsin ,Samet bey.
peki alış fiyatı besi masrafı cıkınca tatminkar bi kar payı bırakıyormu bu biçimde yapınca.
1 yaş danalar kaca gidiyo sizin orda.

samet 39 link=topic=73762.msg864137#msg864137 date=1394638934' Alıntı:
14 19 aylık arası danalar ben 7 ay besi yaptım ama sadece besicilik yapıyorum ben parayla alıyorum yani hayvanları ne kadar iyi olursa olsun tabi insanın kendi bakıp büyüttüğü danaya benzemez adam sütü az veriyo yemi az veriyo bu kadar oldu ancak bereket versin
Haklısınız tekrar bereketli olsun.

Hacı Mehmet COŞKUN link=topic=73762.msg864270#msg864270 date=1394647940' Alıntı:
maşallah.mevlam kazancını güzel günlerde yemek nsp etsin ,Samet bey.
peki alış fiyatı besi masrafı cıkınca tatminkar bi kar payı bırakıyormu bu biçimde yapınca.
1 yaş danalar kaca gidiyo sizin orda.
bu ara erkek hayvanın kuyruğuna bile değmek mümkün değil çok aşırı pahalı biz 7 ay baktık ve alırken çok hesaplı aldık şimdi piyasalarda iyi 19 danadan herşeyden sona 25 bin tl falan kalması lazım hesaplar tutarsa daha kesilecek danalarım var 9 tane

yorumlar için çok sağolun arkadaşlar bu yıl hayvancılıktan para kazanmadım diyen çıkmaz herhalde en azından besi işinden

Bereketli olsun Samet...