Keyif kaçıran haber.(HÜKÜMETTEN ZAM YAĞMURU)

Ynt: Keyif kaçıran haber.(HÜKÜMETTEN ZAM YAĞMURU)

nh_fıat link=topic=47335.msg455350#msg455350 date=1318627974' Alıntı:
ufak bi zam dediğin lm 4 buçuktan 6 buçuğa parlament 10 a ykselmiş ;D
bizim komşu tütün sarıp içer geçenlerde tütünü bitmiş sigarasız kıvranıyo yav dedim saman sarsana git lee saman içilirmi dedi ,sigara sarmak için bi ufacık makinası var aldım elinden koydum içine samanı gerçekten süper bi sigara çıktı makinadan ki saman tütünde güzel duruyo yaktım hemen uzattım bi dene dedim bi fırt çekti yaaa zuha-*-s zuha-*-s öksürük tıksırık zuha-*-s ;D gözlerinden su aktı yav zuha-*-s kaçyıllık tiryakiyim daha iç bir sigara beni öksürtmedi bu nası bi sey olmuş böyle dedi dumanlada dumanlada gitti zuha-*-s zuha-*-s hanımıda ,sen buna iyi göstermedin bu ineklerin samanını da içer bitirir dio zuha-*-s zuha-*-s

EFE YUSUF link=topic=47335.msg455355#msg455355 date=1318628802' Alıntı:
sen ağlayıp durma 2000 dönüm yerin içinde aldığın destek dünya kadar zaten ufak çifçi düşünsün gerçi bakıyorum da destek zamanı bankaya ilk koşan toprak ağaları oluyor allah gözlerini doyursun. ekmeden fiğ parası slaj parası buğday desteği vs bi de yerine çeltik bi de ona destek hala ağlıyosan sana ne demeli biz napalım
kardeşim kimsenin malı kimseyi ilgilendirmez herkesin gelirleri giderleri değişir

gezegen link=topic=47335.msg455357#msg455357 date=1318628927' Alıntı:
bizim komşu tütün sarıp içer geçenlerde tütünü bitmiş sigarasız kıvranıyo yav dedim saman sarsana git lee saman içilirmi dedi ,sigara sarmak için bi ufacık makinası var aldım elinden koydum içine samanı gerçekten süper bi sigara çıktı makinadan ki saman tütünde güzel duruyo yaktım hemen uzattım bi dene dedim bi fırt çekti yaaa zuha-*-s zuha-*-s öksürük tıksırık zuha-*-s ;D gözlerinden su aktı yav zuha-*-s kaçyıllık tiryakiyim daha iç bir sigara beni öksürtmedi bu nası bi sey olmuş böyle dedi dumanlada dumanlada gitti zuha-*-s zuha-*-s hanımıda ,sen buna iyi göstermedin bu ineklerin samanını da içer bitirir dio zuha-*-s zuha-*-s
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s öldüm gülmekten yavv gece gece karnım yırtılacaktı abi yav offfffffffff zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s bu inek samanıda içer bitirir güçç*-* alk-*s alk-*s güçç*-* zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s *098*-

şarklılı18 link=topic=47335.msg455359#msg455359 date=1318629444' Alıntı:
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s öldüm gülmekten yavv gece gece karnım yırtılacaktı abi yav offfffffffff zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s bu inek samanıda içer bitirir güçç*-* alk-*s alk-*s güçç*-* zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s *098*-
valla gardeş yapacak bişey yok taddırdık bi kere duva*-*0 ancak hanımı oklavayla bekler samanlıkta sop-*-sa zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

gezegen link=topic=47335.msg455361#msg455361 date=1318629662' Alıntı:
valla gardeş yapacak bişey yok taddırdık bi kere duva*-*0 ancak hanımı oklavayla bekler samanlıkta sop-*-sa zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
yapcak bişey yok zuha-*-s şaka biyana millet artık samanda içer , eskiden olduğu gibi sarmaşıkta içer ;D başka çare kalmayınca ne yapsınalr :D

sen ağlayıp durma 2000 dönüm yerin içinde aldığın destek dünya kadar zaten ufak çifçi düşünsün gerçi bakıyorum da destek zamanı bankaya ilk koşan toprak ağaları oluyor allah gözlerini doyursun. ekmeden fiğ parası slaj parası buğday desteği vs bi de yerine çeltik bi de ona destek hala ağlıyosan sana ne demeli biz napalım
kardeşim 100 dönüm ekenin 100 lira geliri varsa 70 lira gideri var 2000 dönüm ekeninde 1000 geliri var 750 gideri var bu adam mazotu gübreyi ucuzamı alıyor seninle aynı paraya alıyor 100 dönüm için atılan gübre ayrı 2000 dönüm için atılan gübre yakılan mazot verilen emek ayrı kimsenin malı kimseyi ilgilendirmez

hahahhahahahah koptum ya zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D ;D ;D ;D

efe bu işlerde sadece rakamlar farklıdır, s0nuçlar hep aynıdır.. :)

hiç kimse ağlamasın....hazmede hazmede sindireceğiz başka y0lu y0k...aslında bu hükümete bir uyarı verilmesi gerekirdi sandıkta...adam daha fazlasını aldı malesef...köpek yesin etini sevmem fakat başka bu işi götürecek birisi çıkmadı...ama bunada bir ihtar verilmesi gerekiy0rdu..ha şunuda söyliyeyim açık ve net ,çıraklık döneminde bi sefere mahsus 0y verdim...bi daha allah göstermesin

anlamıyorsun ben kazançtan bahsetmedim sadece destekten bağsettim ayhan abi kazançtan da bahsedim arkadaşım bu sene 270 dekar çeltikten 190000 tl aldı ortalama 800 kilo 1100 den sattı rakamlar aynı ayhan abi doğru bizimki 10000 tl fark yok demi aldığı fiğ çeltik desteği dünya kadar fark yok biz sakınarak gübre mazot adamlarda sıkıntı yok fark yok doğrudur ayhan abi ağlamasın ibneler fiğ desteği çeltik desteği slaj buğday tohum desteği almaya benden önce koşa koşa giderler bi tek bundea fark yok vs .............

zam kelimesini litaratürünüzden kaldırın. akşam haberlerde maliye bakanı GÜNCELLEME dedi.
şimdiden sonra zam mam yok. yeni adı GÜNCELLEMEEEEEEEEEEEEE...
bakarsınız tarım ürünlerindede güncellemeye giderler. eksiye doğru.

EFE YUSUF link=topic=47335.msg455387#msg455387 date=1318659343' Alıntı:
anlamıyorsun ben kazançtan bahsetmedim sadece destekten bağsettim ayhan abi kazançtan da bahsedim arkadaşım bu sene 270 dekar çeltikten 190000 tl aldı ortalama 800 kilo 1100 den sattı rakamlar aynı ayhan abi doğru bizimki 10000 tl fark yok demi aldığı fiğ çeltik desteği dünya kadar fark yok biz sakınarak gübre mazot adamlarda sıkıntı yok fark yok doğrudur ayhan abi ağlamasın ibneler fiğ desteği çeltik desteği slaj buğday tohum desteği almaya benden önce koşa koşa giderler bi tek bundea fark yok vs .............
bence biraz sakın ol!.
ve destek konusunda ne kadar haklı olsanda bende destek alıyorum ama bu artan mazot gübre yada ötv zımbırtısı aldımızdan fazla geri alınıyor bunlara kızılıyor..

tarımda güncelleme yapıyorlar zaten ayda bi mazota zam gübreye zam daha ne kaldı ki ufak tefekler üretmeyin de çekilin aradan diyor zaten öyle de olacak

yakında bizide güncelleme yapacak bunlar.... oturup ağlanıcak halimiz var ama gülerek yorum yapıyoruz bakalım kaç sene dayanabilcez böyle.....

hımm şaşirmamak lazım tayip amca cıkıp trt 3 e benim halkım dünya vergi rekortmenidir diye aciklama yapmasi lazım :) halk büyük holdinglerden daha cok vergi veriyo :)

amma güldüm ha. zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

cigaraya 2 lira falan zam gelmiş heralde,iyi yanından baksın içenler,artık günlük sigara parasına kubota değil de fenot alınabilecek :D