KİOTİ

Ynt: KİOTİ

faziletli link=topic=50852.msg511304#msg511304 date=1326489662' Alıntı:
Mustafa Gürsaçlı abi tümosanın linkinde yazını gördüm. Tümosanın hidrolik arızasını gördüğünü söylemişsin. Nasıl bir arıza oldu söyler misin? Birkaç kişiden daha duydum da arıza verdiğini...
kardeş arıza gördüm yazmamışımdır kaliteli bir hidrolik sistemi yok biz 60-56 kullanıcısıyız ve pulluk kullanırken elimiz hep hidroliklte durur hassasiyeti çok harikadır bu fiatların tümosanda bu tepkimeyi göremedem ve genelide bundan şikayetçidir eğer fiattaki hidrolik siste onda olusun fabrika üretimini ikiye katlar...... hidrolik hassasiyeti iyi değil sözün kısası

Ynt: KİOTİ

vale link=topic=50852.msg511297#msg511297 date=1326489547' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D akşam akşam güldürdün beni yahu

az daha büyüyünce o dediğini söylemeye gerek kalmayacak mustafa kendisi yapacak .çocuk çeyrek mafya yaw .terör estiriyor şimdiden ortalıkta
solu pistir bilirim ..... ona söyle motoru alacam elinden zaten uzaktayız buraya gelemez