Kıraç arazide dip kazan

Arkadaşlar Kıraç araziye dip kazan uygulamayı düşünüyorum. 90 bg ilk traktör mevcuttur.nasıl ne zaman çekmeliyim

Tekli dip kazan çekersen verim alırsın , traktörün lastiklerini 15 havaya kadar indir yoksa hem çekişten kaybedersin hem de lastiklerin çok yenir dışı .

Biz bu sene ilk kez denedik ayçiçek yerlerine faydası var gibi görünüyor.ben 110 hp ye 2 li takıyorum tam geliyor.90 hp ye tekli al hiç zorlamadan çekersin traktörün dörtçekerse.

[video=youtube;xWxS_NHECFc]https://www.youtube.com/watch?v=xWxS_NHECFc[/video]

Bu tip patlatma yer kuru iken Ağustos ayında 50 cm derinlikte çekilirse kışın yer iyi su tutar.

güzelmiş..
kuyruk mili ile çalışan mekanizma tam olarak ne işe yarıyor izah edebilirmisiniz..
Hocam amac titreşim ile toprağın alt kisminin dahada gevşemesine sebep olmak ama kullanim acisinda bence uzun vadede gereksiz ve arizasi yuksek olur taşli arazide o titresimi yaparken altta bulunan demir kolayca kirilabilir gibi gozukuyor

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Titreşimli olanlar motora yol verdiği için diğerine göre daha az güç istemektedir ancak piyasada pek tutmamışa benziyor.