Kış geliyor macera kaldığı yerden devam :)

Ynt: Kış geliyor macera kaldığı yerden devam :)

Dusterrrr 110 hp nin hakkını veren makina :D Kış öncesi bir ön hazırlık şart oldu :)

Reno grubu motorları hele dci motorları canavar gibi bence segmentinin en iyisi ama bütün olarak düşünüldüğunde eksikleri çok. Motor rakipsiz çekiş olarak çok iyi bir çoğunun kaldığı yerden çıkar o yüzden renoyu seviyorum. Bu da güzel paylasım olmuş

maygun10 link=topic=77958.msg922390#msg922390 date=1411894346' Alıntı:
Mısırlar daha kuruyacak -daneler.Bayram sonu biçilecek.Allahın izniyle
evet daha mısırlar kuruyacak.şu an biçilenler 25-26 rtb. geliyor.inşallah havalar açar. kış gelirse yandık..

Teşekkürler biz buğdayları ekeceğiz artık zuha-*-s mısırlar var daha şaka şaka bir Claas Jaguar gelip mısırları biçsin önce :)

phantomerkunt link=topic=77958.msg922383#msg922383 date=1411892454' Alıntı:
Reno grubu motorları hele dci motorları canavar gibi bence segmentinin en iyisi ama bütün olarak düşünüldüğunde eksikleri çok. Motor rakipsiz çekiş olarak çok iyi bir çoğunun kaldığı yerden çıkar o yüzden renoyu seviyorum. Bu da güzel paylasım olmuş

canavar gibi doğruda bu 2 sübaplı teknoloji ile de nereye kadar 0-100 iyide gerisi gelmiyor :) eksikleri bir hayli çok Euro5 te anca triger koruması koymayı akıl edebildiler. Reno ' yu bende seviyorumda Fransızlar Türkleri aptal yerine koyup hep aynı ekmeği zamlayıp zamlayıp yediriyor markadan uzaklaşıp bir protesto tavrı koymak şart artık bana göre.