kısmet 58 yeşil sahalarda.Gözüne tt65 'i kestirmiş.

Ynt: kısmet 58 yeşil sahalarda.Gözüne tt65 'i kestirmiş.

ne-*-s vaybe helal olsun erkuntda isdeyince nh yi çekecek hemde hp farklı varken bir makina yapabiliyo hiç beklemezdim erkuntda

bu kısmet 58 i nceledim ama motorunda sıkıntı verirmi bilmiyorum solis motor vr uzerınde

alakazem_43 link=topic=69836.msg796321#msg796321 date=1384792278' Alıntı:
pamukkale değilmi uşak bayisi?
ewt işte o bayinin sahipleri hüseyin manav gil onun için dedim manav gil bunlar diye :D

Aradaki çeki farkı 1 cm bile olsa çok büyük etki eder bu bir, Nh eski model torku düşük bu iki, tekerlere baktığınızda Nh de teker kalmamış bu üç Erkuntta radial lastik var bu dört bayi videosu bu da beş... Ha şartlar eşit dahi olsa Erkunttan korkulur çünkü çok ağır makine yapıyorlar. Bu ilk zamanlarda bir avantaj olabilir ama aslında bir süre sonra en çok parça dağıtan traktör oluyor çünkü çok ağır..

bence hile yok gibi duruyo bu yeni erkunt dier erkuntlardan farklı diyolar kullannanlar