Klasik Pullukta Marka Tercihi? (Ünlü, Alpler, Aydın, Turan.... vs)

Yerli Pulluk Üreticilerinden Hangi Marka?

• Kullanılan toplam oy
    193

Ynt: Klasik Pullukta Marka Tercihi? (Ünlü, Alpler, Aydın, Turan.... vs)

biz yıllardır alpler kulanırız ünlü de kullandık aynı taralada ama alpler kadar dayanaıklı deil ben cok daslı yer suruyorum alpler tek dayandı ünlü ise aynı yerde aynı verımı alamadım cabuk krırlıyo bzıızm burda daslı yerde ve gecen gene yeni pulluk aldım aldınmı alpler alacıksın yavuz birde aydınmı demıssin bizm burda hıc gormedım

aldınmı alpler alacaksın

pulluk alcam, bizim burda ki tarım şubesi ünlü getirmiş ve çok övüyo..ama bana biraz hafif geldi alpler lerinki daha kalın ..bu pulluklardan kullanan lar varsa fikirlerini söyleyebilirler

bizde 4 lü 14 ayar aydın var gayet iyi alpleri olanlarda var onların da bi sorunu yok ama ünlü bizim buralarda o kadar ünlü degil noo-*-s

ikisinden de var bizde ünlü helezon pulluk 5 li cok ağır 980 kilo motorun hidroğine zarar verebilir
alpler de 4 lü 14 lü bu da iyi ama ünlü daha iyi

Helezon yaylı tam otomatik Ünlü kullanıyorum ve çok memnunum. Sürümüyle taşlı arazideki rahatlığıyla kesinlikle tavsiye ederim.
Alpler ' in dik yaylı otomatiklisini kullandım ama memnun kalmadım. Sürümü pek güzel olmamakla beraber, taşa takıldığında bıçak ucunu kırıyor, Ünlü de bu sorunla hiç karşılaşmadım.
Alpler ' in aksine, Ünlü ' ün otomatik sistemi sağa ve sola da esneyebildiğinden pulluk malzemesi tam korunmuş oluyor.

hem alpler hem ünlü kullanıyorum.ünlü hafif ama agır pullugu napıcan topragın çok sert geçmezse bişey diyemem ama topragın normalse bence ünlü al motora 1 bıçak eksik takmış gibi rahat gidersin bak ben 3.085e 6lı 12 inç ünlü takıyom alpler olsa takamam bunu.

KONYALI ALİ link=topic=32961.msg282456#msg282456 date=1277553933' Alıntı:
hem alpler hem ünlü kullanıyorum.ünlü hafif ama agır pullugu napıcan topragın çok sert geçmezse bişey diyemem ama topragın normalse bence ünlü al motora 1 bıçak eksik takmış gibi rahat gidersin bak ben 3.085e 6lı 12 inç ünlü takıyom alpler olsa takamam bunu.

Katılıyorum.Eğer toprağın sert değilse ünlü al . 3 ' lü Alpler alacağına 4 ' lü ünlü al aynıya gelir.

alpler kullaıyorum memnunum toprağı hiçbir pulluk alpler gibi çeviremiyor ünlünün bayisi vardı biraz sattı sonra bıraktı millet geri vermeye kalktılar memnun kalınmadı

şakalak al

www.sakalak.com.tr

traktor su gibi akar herk te hepsini kullandim alpleri unlu eker mak turan ama hikaye en iyisi sakalak biraz agirdir ama su gibi gider herkte

karkes bizim buralarda tarlalar fazla taslı pulluklar fazla dayanmıyo bizim yakın köyde böle ordaki herkes apler tam otamatikleri attı ünlünün helezon yaylı tam otamatiğini aldı hem araları baya geniş hemde tasa takıldımı sağa sola kayma yapıyo buda pulluğun kırılmasını önlüyo ankara gölbasında falan baya tuttu bu ünlünün tam otamatikleri ama baya ağır ankara bölge bayisiyle konustum td65e 4lüyü takmıslar deneme sürüsünde güzel cekti diyo tarlada rahat gidiyomus baya

mrb tümosan 70 70 traktörüm var 4lü 12 no pulluk alacağım ama ünlü mü alpler mi karar veremedim yardımcı olmanızı beklıyorum
13748023.jpg

ünlü çamurda tutmuyo traktörüde tutmuyo ünlü derim ben alpleri sattım ünlü aldım.

slm ünlü al ama 14 numara 3 lüyü de değerlendir bence,