Klasik Pullukta Marka Tercihi? (Ünlü, Alpler, Aydın, Turan.... vs)

Yerli Pulluk Üreticilerinden Hangi Marka?

• Kullanılan toplam oy
    193

Ynt: Klasik Pullukta Marka Tercihi? (Ünlü, Alpler, Aydın, Turan.... vs)

kardeşim ben alplerde kullandım ama aydın pulluk derim birde o markayı incele ben aldım çok güzel ve kaliteli

teşekkür ederim arkadaslar ünlü traktörü yormaz çünki ünlü toprağı çevirmez yaslar diyolar dikkat ettim ünlü uzun kanat alpler yüksek kanat

yahya link=topic=39709.msg346940#msg346940 date=1298539072' Alıntı:
kardeşim ben alplerde kullandım ama aydın pulluk derim birde o markayı incele ben aldım çok güzel ve kaliteli
aydın da alpler in kardeşiymiş galiba sonradan firma ayırmışlar die duydum

YALNIZTÜRK_TR link=topic=39709.msg347002#msg347002 date=1298551066' Alıntı:
teşekkür ederim arkadaslar ünlü traktörü yormaz çünki ünlü toprağı çevirmez yaslar diyolar dikkat ettim ünlü uzun kanat alpler yüksek kanat
nasıl yaslar anlamadım :S

ALPLER 13-14 SENEDİR KULLANIYORUZ HİÇ BİR SORUN HİÇ BİR HATA İLE KARŞILAŞMADIK ÇOOK SAĞLAM TOPRAĞI YATIRIYOR ÜNLÜ SAC DÜMDÜZ KANATLARI VAR TOPRAK ÖYLECE KALIYOR HAVADA KİM NE DERSE DESİN EN İYİ ALPLER *098*-

alpler eskiden beri kullanılır sağlamlık yönünden çok sağlam ve ağırdır ünlüde güzel ama bana zayıf görünüyor. hani bi ilmeğe taktırsan hemen açılacakmış gibi görünüyor

Bence ünlü kardeş, hem garantili ünlüde o kadar basit bişi değil adamlar iki sene garanti veriyor kırabilirsen kır getir diyo bide bir sürü kalite belgesi almış arkadaşlar o kadar basit bişi değil aralarında 30-40 kilo gibi bir fark var bizde denedik ünlü alplerden daha iyi ceviriyo bizim burda herkez alpleri satıp ünlü alıyo.

benimde niyetim var pulluk almaya ama karar veremedim ünlü diyorlar motoru yormuyor ama alpler gibi saglam mı bilemiyorum senelerdir alpler kullanıyorum saglam pulluklar niyetiim ünlü 4 lü 12 inç almak allah nasip ederse tabiki

evet aydın pululla alpler aynı kardeşler daha sonra fabrikaları ayırdılar ilk başlarda aydın yumuşak malzeme kullanıyordu ve parça kırmıyor eğiyordu alplerde eğilmezdi darbeyi yediği yerden kırılırdı ikiside kullandım ama köprünün altından zamanla çok sullar geçti aydın pulluk avrupada söz hakkı sahip pastadan pay aldı gerisi kullanıya ve cebinizdeki paraya kalmış

kardeşim kusura bakma ama ya kokar ya çürür şarap olsa yıllanırdı

türkiyede bacası tüten bir fabrika alpler değil onun gibi en az 10 firma var onların hakkını yemeyelim arkadaşlar bu çağda kötü makine kötü alet yok kötü bütçe var

belki bölgelerin toprak yapılarına göre değişebilir ama bizim buralara gelen deneme traktörlerinde hep ünlü vardı,neden acaba?

arkadaşlar madem pulluğa değinmişsiniz benm de bir sorum olacak size bizde alpler kullanıyoruz..3lü 14 numara 2 tane var ..ancak traktörden birini değiştirdik 75 56 dt aldık şimdi biz buna bu pullukları takmalımıyız yoksa 4 lü gerekir mi ?bizim arazilerin bazılar engebeli kaç numara almam gerekir bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sewinirim ..teşeşkkürler

traktörün 70 hp civarlarındaysa değiştirmene gerek yok. mevcut olan pulluğunu kullan derim. hem iki pullukta aynı no olduğundan iki traktörle aynı tarlada iş yapma avantajında var.

kötü alet yok evet alpler yılların pullugu köyleri kasabaları gezin herkezin kapısında alpler vardır şikayetcimisinizki ünlüye dönelim

Bestepeli58 link=topic=39709.msg347011#msg347011 date=1298552966' Alıntı:
ALPLER 13-14 SENEDİR KULLANIYORUZ HİÇ BİR SORUN HİÇ BİR HATA İLE KARŞILAŞMADIK ÇOOK SAĞLAM TOPRAĞI YATIRIYOR ÜNLÜ SAC DÜMDÜZ KANATLARI VAR TOPRAK ÖYLECE KALIYOR HAVADA KİM NE DERSE DESİN EN İYİ ALPLER *098*-
Aynen oyle.Alpler diorum cok saglam 15 senelık pulluk sadece kulakları deıstırdık.Cok güzel topragı yatırıyor.Hatta videosuna bakabılırısn

http://www.trakkulup.net/videolar-(cekimler)-320/td65d-alpler-4-11-no-ve-uzel-240s-alpler-3-11-no-tarla-surumu/