Klasik Pullukta Marka Tercihi? (Ünlü, Alpler, Aydın, Turan.... vs)

Yerli Pulluk Üreticilerinden Hangi Marka?

• Kullanılan toplam oy
    193

Ynt: Klasik Pullukta Marka Tercihi? (Ünlü, Alpler, Aydın, Turan.... vs)

mustafa1676 link=topic=23730.msg467781#msg467781 date=1321130210' Alıntı:
slm ben bügün aldım alpler 11 4lü demirli 2900 lira motorum erkunt 70 t 4*4 sizce uygunmu birde fiyat olarak nasıl almışım
Ben iki yıl oldu 4 lü 11 inç aldım valtra 4wd ye o zaman 2500 tl ye aldım ayrıca kulak üstü devirme parçalarınada 140 tl ödedim.

rençberçiftci link=topic=23730.msg467821#msg467821 date=1321131953' Alıntı:
Ben iki yıl oldu 4 lü 11 inç aldım valtra 4wd ye o zaman 2500 tl ye aldım ayrıca kulak üstü devirme parçalarınada 140 tl ödedim.
abi onlar neler bir fotosunu yüklesen

bütün yorumları okudum kafam iyice karıştı. bende 4 lü 14 almayı düşünmeye başladım.burda bir arkadaşta 4 lü 14 kalın malzeme alpler var ama o bana ünlü 4 lü 14 al diyor. eğer beğenmessen değişelim diyor. birde alpler pahalı 1000 tl fark var ünlü düşünüyorum ne dersiniz
birde ünlü fiması ile tlf. konuştum taşlı taşsız kırılan parça her zaman bizim aid diyor

ben gecen yıl aldım alpler 4 lü 14 ışıl işlemli çok güzel puluk kesınlıkle onerırım

bence ünlü
hem hafif hem kaliteli
mesela 10 lu alperi çeken traktör 12 ünlüyü rahat çekiyor .

aydın pulluk gerisi hikaye avrupaya mal ihraç ediyorlar süper

Selam arkadaşlar ben yeni almıs olduğum tümocan 8185 e pulluk arıyodum ÜNLÜ eksantirik normal 5.12 no pulluk almayı düşünüyodum pek kimse tavsiye etmedi alpler yada aydın pulluk almamı söylediler bende AYDIN pulluk aldım sizce iyimi yapdım kötümü ünlünün çok zayıf olduğunu söylüyolar aydın pulluk iyimi yorumlarınızı bekliyorum teşekürler şimdiden

aydın ve alpler ayrıldı ...alpler pulluk al. ben aldım arkadaşıımda aydın aldı çok dandık gören boya atılmış ve satılmış sanıyo...2. el gibi duruyo...birde aydının bıçak araları yakın toprağı dağıdıyor...alplerden şaşma...ünlüyü ağzıma bile almam çok hafif..

klasik pulluk alacaksan alpler daha iyi daha kuvvetli malzemesi ancakyaylı alacaksan ünlü tam otomatik helezon yaylı en iyisi diyebilirim epeyce araştırdım bu konuyu ve sonunda ünlü tam otomatik ldım daha kullanmadım evde duruyor ancak ilk izlenim olumlu

kesinlikle helezon yaylı ünlü tavsiyemdir kayalrı dahi söküyor ama en ufak bir sorun dahi çıkarmıyor muhteşem ötesi