Klasik Pullukta Marka Tercihi? (Ünlü, Alpler, Aydın, Turan.... vs)

Yerli Pulluk Üreticilerinden Hangi Marka?

• Kullanılan toplam oy
    193

Ynt: Klasik Pullukta Marka Tercihi? (Ünlü, Alpler, Aydın, Turan.... vs)

aydın kullanmadım.alpler ve ünlü ıkısde yenı 4 lu 11 no pullugum var.alplerın kulak fasosu kısa sert kulak araları yakın ,ünlünün kulak yapısı uzun fasosu yumuşak toprak içine gırdımı hızını alıyor ondan dan sonra cevrılıyor onun ıcun motoru alplere gore az tutuyor.alplerın fasosu kısa sert motoru unun ıcın yoruyor ünlü 25 kg daha hafıf.saglamlık aynıdır .ucu ünlünün daha cok dayanıyor ...ünlü alplerden uzun ...3 parmak daha fazla yer göturuyor..yenı alda ne alırsan al...dene ole al..

bende aydın pulluk aldım 4 lü 12 no
yarın gelecek resimlerini atarım.

Arkadaslar unlu pulluk kulananlar ve alpler kullananlar alpler 5 12 ' mı ıyı yoksa ünlü 5 12 ' mı ıyı Erkunt Servet 80t Ye takacaz

80 ' e büyük gelmez mi 5 ' li 12 numara pulluk ? :) Gelmez diyorsanız ben Ünlü öneririm. Alpler de kullandım, ama Ünlü pullukta Alpler ' i geçti bence.

alpler, ünlü birde aydın için önceleri kardeş diyorlardı. nekadar doğru bilmiyorum...
bizim burda tercihi fazla olan, alpler. ama ünlününde ondan kalıryanı pek yok.
fiyat olarak nekadardı araştırdızmı?

ali_durmuş link=topic=55799.msg598673#msg598673 date=1337883447' Alıntı:
alpler, ünlü birde aydın için önceleri kardeş diyorlardı. nekadar doğru bilmiyorum...
bizim burda tercihi fazla olan, alpler. ama ünlününde ondan kalıryanı pek yok.
fiyat olarak nekadardı araştırdızmı?
Arastırmadık ama bızım burda cogu kısı Ünlü Kullanıyor.

onceden hıc ünlü yokdu sımdı nerdeyse herkez ünlü aldı

her ikiside kaliteli ..uzun süre alpler kullandım .gecen yıl ünlü aldım ..aralarında pek fark yok ...eski model ünlüler motoru çok tutuyordu yeni modellerde bunu düzeltmişler kulak yapısı güzel ..ikisininde fiyatları aşağı yukarı aynı ..hangisini alırsan al farketmez

Anket ekledim daha verimli olur boylece. Ben alpler kullaniyorum. Ancak agir biraz unluye gore yoruyor traktoru. Birde unluye gore iyi silmiyor tutyor topragi. Degistirirken unlu alacagiz.

teskkr edrm ama bızde unluye bıraz meyıllıyız herkez alpler bırazdaha cok tutyomus traktoru

Fatih_RSLN link=topic=55799.msg598708#msg598708 date=1337884543' Alıntı:
Anket ekledim daha verimli olur boylece. Ben alpler kullaniyorum. Ancak agir biraz unluye gore yoruyor traktoru. Birde unluye gore iyi silmiyor tutyor topragi. Degistirirken unlu alacagiz.
bu yorumuna katılıyorum.alpler pulluk tutuyorama topragı iyi çeviriyor.ama ünlü pulluk topragı alpler kadar çevirmiyor,ünlü pullukla sürüm alplerden rahat:)

Otomatik olmadıkça alpler derim,normal pullukta alpler gibi tarlayı çeviren pulluk yok kitap gibi yapıyor.Çok fazla da motoru tuttuğunu düşünmüyorum ben,ayrıca ankarada eryıldırım ne satarsa o yaygın olur kardeş bana göre :)

berat napan sen La 5li 12 dei :D

alpler daha sağlam ama yinede 5li olsun diyosan ünlü al alpler ağır gelir erkunta.