Kompresör ve Gres Pompası Tavsiye

Merhaba herkese
Evde kullanım için kompresör almak istiyorum.
Genel anlamda temizleme , makinalara gres basimi, zaman zaman boyama tabancası takarak yine alet edavat boyama işlerinde kullanacağız.
Cok yogun profesyonel bir ihtiyacımız aktardığım üzere yok , bu kapsamda ekonomik ve ihtiyacımızı görecek kompresör ve gress pompası önerirsiniz cok makbule geçer.
Katkı sağlayan ve fikir veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

Bende kuletaş 50lt 2hp 8bar kompresor var
Yine 12kg turkel marka havalı gres pompası var 2sindende gayet memmunum 3sezon hic sıkıntı yasamadım senede yaklaşik 20 kg gres kullanıyorum balya makinasini yağlamak en fazla 10 dk almıyor

Kullandigim urünler bunlar 2sinde bu siteden almıstim
Screenshot_20210807-131313_Chrome.jpg
Screenshot_20210807-131245_Chrome.jpg

50 litrelik gres tabancasında Gayet yeterli anlaşılan, fakat boya tabancasinda bazı arkadaşlarım çok randıman alınmıyor, 100 luk öneriyorlar, 50 lik ve 100 luk arasında epey fark var , kararsız kaldım

Bende uzun yıllardır KL nin kompresörünü kullanıyorum temizlik lastik şişirme falan yeterli fakat boya tabancası için yeterli olmuyor. En az 100 lt lazım boya tabancasına. Birde koya tabancasını yeni alacaksanız boya haznesi tabancanın üstünde olanlardan alın.

Bende uzun yıllardır KL nin kompresörünü kullanıyorum temizlik lastik şişirme falan yeterli fakat boya tabancası için yeterli olmuyor. En az 100 lt lazım boya tabancasına. Birde koya tabancasını yeni alacaksanız boya haznesi tabancanın üstünde olanlardan alın.
Teşekkür ederim tavsiye için, dediğiniz şekilde alacağım
Bende kuletas istiyorum, bakalım incelemeye devam

A
Cok buyuk bir alanımız yok , en fazla garaj kapısı boyariz , onuda dinlene dinlene yaparız diye düşünüyorum. Tarim aletlerini boyariz , tamamen amatör kullanım yani.
Abi şimdi şöyle bı durum var boya yaparken 50 likde tank ve motor küçük olduğu için boyayı atmaya basınç yetmiyor. Bn ikinci el kompresör aldım ama motorunu almadim atıl duran süt makinasının elektrik motorunu kompresör e bağladım işimi fazlası ile görüyor hafta sonu foto atarım.

A

Abi şimdi şöyle bı durum var boya yaparken 50 likde tank ve motor küçük olduğu için boyayı atmaya basınç yetmiyor. Bn ikinci el kompresör aldım ama motorunu almadim atıl duran süt makinasının elektrik motorunu kompresör e bağladım işimi fazlası ile görüyor hafta sonu foto atarım.
Teşekkür ederim, kolay gelsin

IMG_20210821_141704_262_copy_4000x3000.jpg

@ufukk Abi tank 200 lt süt makinasının motorunu taktım geç doluyor ama işe başlamadan önce doldurup başlıyorum sıkıntı çıkartmıyor. Küçük yerine bu şekilde de tavsiye ederim. Hurdacılar da bulursun uygun.

A

Abi süt makibasının motorunu nasıl yapıyorsun bende de var Bi tane kompresör kullanmak istiyorum