KONYA TARIM FUARINA KATILACAKLAR

FUARA HANGİ GÜN GELİRİM

• Kullanılan toplam oy
    123
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KONYA TARIM FUARINA KATILACAKLAR

inşallah nasipse niyetlendik gezi işi nasıl olacak bir gün bellimi acaba ona göre gelemeye çalışalım

bakalım biraz yaklaşsında programımızı ayarlayalım..ama haftasonu çok kalabalık oluyor millet salonları birbirini iterek geziyor :)

kalabalıkta insan hem yoruluyor.gürültüden konuşulmuyor anlaşılmıyor.makinaları tam göremiyorsun.Foto çekemiyorsun.çünkü heryer insan.en güzeli ilk gün..

persembe gelırım e oyumu verdım :D cumada fabrıka gezısının ayarlanacagını umıt ederek ;D

bizim evden 325 km. sabah 5 te çıksak 9;00 da ordayız. peki bir gün yeter mi fuarı gezmeye.çok büyük diyorlar.

Cuma gelirim Pazar akşamı ayrılım gibi.

belli olmaz olmaz belkide gelemeye bilirim ama hayırlısı allah tan ümt kesilmez

tahir link=topic=52977.msg550541#msg550541 date=1330461094' Alıntı:
belli olmaz olmaz belkide gelemeye bilirim ama hayırlısı allah tan ümt kesilmez
Sungurludan bir otobüs gelecek ama yer olurmu bilemem bir traktörü incelemeye gelecekler...

Ankara/Nallıhan tarafında olanlar varsa otobüs kalkacaktır bilginize eniştemin köyünden kalkacaktır nerden gelirse gelsin alınacaktır otobüse.Ben arabayla gideceğim ama otobüsle gitmek isteyen olursa ankara tarafından gidebilir.

göçülü link=topic=52977.msg550570#msg550570 date=1330462236' Alıntı:
benim asıl ısım konyada yanı ben konyadayım zuha-*-s
konyanın içinden gelmek bile zor baya büyük bir şehirmiş .... tek caddeli ilde yaşadığımız için baya büyük...

mustafagursacli link=topic=52977.msg550574#msg550574 date=1330462358' Alıntı:
konyanın içinden gelmek bile zor baya büyük bir şehirmiş .... tek caddeli ilde yaşadığımız için baya büyük...
evet kardes buyuk bir sehir ama sıkıntı olmaz gıtmede :Dsukur atımız var arabamız var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...