Kubota Ailesine Osman Aga da katıldı.

Kanal D ekranlarında Akasya Durağı dizisi oyuncusu Osman Agayıda Kubota Ailesine dahil ettik.
Resimlerdeki Kahyasıdır.

Ynt: Kubota Ailesine Osman Aga da katıldı.

Dqn link=topic=54922.msg583347#msg583347 date=1334932983' Alıntı:
:) Adamlarda para çok herhal ferrariyi vermiş kubota almış.
Ağırlıklı takas yaptığımız bahçe serisinde Ferrari,Goldoni,Başak bu tarz traktörler eskisini getir yenisini götür:)Slogan bu

hayırlı olsun güle güle kullansın kubotayı... paylaşım için teşekkürler..

keykubat link=topic=54922.msg583353#msg583353 date=1334934551' Alıntı:
yağlı güreşi şampiyonu osman aga kendine japon samurayını seçmiş hayırlı olsun.
Aynen abi yağlı pehlivanı bıraktı sumo güreşine başladı :)

Güzel paylaşım. Osman Ağa ' yada hayırlı olsun. Onunla bir fotoğrafını çekebilseydiniz çok hoş bir reklam olurdu...:D Fuarlarda posterini koyardınız. Osman Ağa ' da Kubota tercih etti diye...:D

Cezmi amcanin ne isi varmis moturnan...Cok sevdigim bi sanatcidir, simdi daha cok sevdim.)))

alipasalierkan link=topic=54922.msg583361#msg583361 date=1334935748' Alıntı:
Güzel paylaşım. Osman Ağa ' yada hayırlı olsun. Onunla bir fotoğrafını çekebilseydiniz çok hoş bir reklam olurdu...:D Fuarlarda posterini koyardınız. Osman Ağa ' da Kubota tercih etti diye...:D
Çok iyi olurdu abi de istanbulda çekimlerdeymiş o yüzden kahyasına teslim ettik.

satocan58 link=topic=54922.msg583368#msg583368 date=1334936941' Alıntı:
Cezmi amcanin ne isi varmis moturnan...Cok sevdigim bi sanatcidir, simdi daha cok sevdim.)))
Ferrarinin de benim gibi emekliliği geldi dedi :) yeniledi

alikinaci link=topic=54922.msg583371#msg583371 date=1334937232' Alıntı:
Çok iyi olurdu abi de istanbulda çekimlerdeymiş o yüzden kahyasına teslim ettik.

Artık çiftliğinde olduğu bir zaman giderde ziyaret edersiniz. Bahçede çalışırken üzerinde çekersiniz daha iyi olur...:D

osman agaya bana dediydi kubato alacam diye ben sana 240s bulam dediyidim caymış 2008 model gold olanlardan para bol naıs desen tabi işin şakası hayırlı ugurlu olsun bahce performansını goruruz

Hayırlı olsun Osman agamıza, abe bu susak neden çekmiyo deyip de baltayı eline almaz değilmi? )))

768 link=topic=54922.msg583404#msg583404 date=1334943150' Alıntı:
Hayırlı olsun Osman agamıza, abe bu susak neden çekmiyo deyip de baltayı eline almaz değilmi? )))
örenecek siteye kaydını yaparız hidrolikle biraz oyna sonra dewam

Sizede, Osman Ağaya da hayırlı olsun.. :)