kubota m 108s alalı yaklaşık 4 ay oldu motorlar gayet kullanışlı güzel fakat tork ları emsallerine göre biraz düşük birde aynı malzemeyi mccormick e taktığım zaman onun hidrolik kolları daha çok kaldırıyor arkadaki malzemeyi kubotalar fazla kaldırmıyor ne yapmak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 26295 Ekli dosyayı görüntüle 26296
Sirf bu iki sebebten oturu dun kubotami verdim hemde 250 saatte hidrolikleri hassas ekim yaparken ayarlayamiyorsun yavas kaldiriyorlar ve silindir hacinleri kuuk
Oldugu icin agir iste boguluyorlar yeni anladik ama yakit ve saglamlikta yine cok kaliteliler
O fotoğraftaki planet dişli. Bende değiştirdim dişli 160 tl gibi bişeydi ama rulmanı 400 küsür tl. Jd den pahalımı bunun parçaları ?Hayırlı olsun abi bizide soğuttular [MENTION=74549]SefaBakırcı[/MENTION] abimle... Kubota m8540ı olan bizim ilçeden bir emmi Kubota GARAGE grubunda yoruma atmış [emoji17] Ekli dosyayı görüntüle 26297
Bilyanın üzerinde made in korea yazıyormuş. Ve toplaması 5000 tlye varmış... Sırf 2000 usta emeğe almış
O fotoğraftaki planet dişli. Bende değiştirdim dişli 160 tl gibi bişeydi ama rulmanı 400 küsür tl. Jd den pahalımı bunun parçaları ?
Hayırlı ugurlu olsun, Güle güle kullanin Ethem kardeşim.
Kubota kaça gitti, JD kaça geldi?
Hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin kaca geldi jd ? Birde ardinizdaki 6115mc'ye benziyor ondan memnunmusunuz bahsedermisiniz ?
Hangi ekipmani kullaniyorsunuz ? Yakitini olctunuzmu birdeGayet güzel ve konforlu traktor ilk 100 saat cok cekmiyor gbi geldi ama smdi acildikca ceksiinin farkina varıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 26295 Ekli dosyayı görüntüle 26296
Sirf bu iki sebebten oturu dun kubotami verdim hemde 250 saatte hidrolikleri hassas ekim yaparken ayarlayamiyorsun yavas kaldiriyorlar ve silindir hacinleri kuuk
Oldugu icin agir iste boguluyorlar yeni anladik ama yakit ve saglamlikta yine cok kaliteliler
Anladim cok tesekkur ederim gule gule kullanin6 li 13 numara pulluk 11 li cizel 19 tiller 40 mini tiller 28 li potinger gbi malzemeler yakiti tam olcemedik
Ama fazla yakiyor gibiEkli dosyayı görüntüle 26354
6 li 13 numara pulluk 11 li cizel 19 tiller 40 mini tiller 28 li potinger gbi malzemeler yakiti tam olcemedik
Ama fazla yakiyor gibiEkli dosyayı görüntüle 26354