KUBOTA M8540 TANITIM (almanca)

Ynt: KUBOTA M8540 TANITIM (almanca)

5040 ben karar verebılsem olcak ama kararsızım ıste babamda fazla beklemem dıyo bakalım ne olcak :) sımdılık 2 tane maviş var td 75d ve 65 s ama 75 gıdıcı demedi deme ibrahim :)

:D paraladın motoru tabi :D bana kalsa iyi bir araştır derim. 5040 105 milyar sanırım. bu kubota 70-80 arası bişi 95 bg lği. ve çokda güzel makina. bir düşün :D 20 milyara 5 tane hayvan alırsın :D

topragım zaten 100 tane var bız azaltmaya calısıoruz sen cogaltmaya calısıosun saolasın :) zaten bende onun için karasızım 97 falan diolar ama kubotayı gorunce ısler degıstı :)

:D fazla hayvan göz çıkarmaz :D yarısını yolla bana sen ben bakarım :D yoz var mı sizin o tarafta :D Valla dediğim gibi gidecen bizim bayiye alacan deneme motorunu getirecen köye :D deneyecen zorlayacan karar verecen :D 20 bin lira gibi bir rakam az değil

yoz yok be kardesım :) en sonunda ole olcak zaten.. gallignani balya makinesi gelcek biraz bekleyip onunla mı denesem acaba :) hayvanlara gelince gel al ne kadar istersen :)

aga ahır sistemi nasıl bea :D ahır hayvanı yoz gibi olmaz :D galigani gelse ne olcak bea nerde denecen :D buğdayları mı bağlacan

sokup sokup tekrar aglarım bee :) evet ahır sıstemı bıraz zor sureklı ıcerıde dısarıda dolasmıolar hıc ama 3 tane adam yetıo onlara :) daha cok sut ısıyle ugrasıoruz o yuzden yoz degıller

:D keşana geldiğimde gelcem sizin köye birde ben göreyim :D valla yap bi çalmar sal hayvanları azcıkın dolaşsınlar :D yada sal 2-3 güne merici geçip yunana kaçarlar :D bir bakarsın sürüyle gelmişler :D

gel kardesım herzaman :) kapımız acık herkese.. bunları saldınmı gelmezler kemıklerımı kurttu onlar der hayvan yunana :)

:D :D valla bazen görüyodum mericin geçilebilecek yerlerinden bizimkiler oraya onların ki bizim tarafa geçiyordu :D

güzel paylaşım Çarkçı eline sağlık. bir MB 9000 kullanıcısı olarak M9540 ı tavsiye ederim. 85 000 yl liste
fiyatı var, pazarlık fiyatı sana kalmış...

saolun arkadaslar nıyetımız var bakalım hayırlısı :)