Kubota Traktörleri Tur ve Manevra Kabiliyeti / NewHolland ile Karşılaştırma

Ynt: kubota manevra testi....

ByFreST0N link=topic=53608.msg560183#msg560183 date=1331491282' Alıntı:
Keşke daha dengi bir traktörle karşılaştırsaydınız bu bebek kalmış yanında.
o seride en çok satan traktör o bende çok güvenirim ona kubota olmasa onu rahatlıkla alırdım....

olmamış, anayurtlular gibi tek freni acıp yanlaya yanlaya dönüceklerdi ;D ;D

saka bi yana kubonun manevrası gayet güzel, konik dişli sayesinde ;) :D

mustafagursacli link=topic=53608.msg560220#msg560220 date=1331493225' Alıntı:
o seride en çok satan traktör o bende çok güvenirim ona kubota olmasa onu rahatlıkla alırdım....
Manevrada almış ileri geride almış sıra tarla ve yakıtta...

Kubotalrın manevrası çok güzel.benim 80.4 hiç biyerden dönmüyor.hem emsallerine göre uzun hemde tekerde dönüş açısı yok.

kubatonun kazanacacığı belliydi. asıl kıyaslamayı LS ile yapmak lazım. veya nh nin t4000 serisyle yapmak lazımdı.

ali_durmuş link=topic=53608.msg560283#msg560283 date=1331495927' Alıntı:
kubatonun kazanacacığı belliydi. asıl kıyaslamayı LS ile yapmak lazım. veya nh nin t4000 serisyle yapmak lazımdı.
Anca süper dümenleme olursa alır new holland yada LS kubota bunu ek para almadan yapıyor ;)

manevrası iyi diye bi traktör alınmaz yakıt ve çekiş önemli yakıtı çekişi nasıl acaba .. Ben olsam genede NH den vazgeçmezdim ama kral TÜMOSAN :d

lanu link=topic=53608.msg560232#msg560232 date=1331493772' Alıntı:
sadece manevra ve hidrolik levyeye göre mi traktör alınır?
söyledikleriniz tarlada ne kadar çok önemli kullanınca fark ediliyor kubotayı almak için size 50 tane sebep ve sonuç sayabilirim

Manevra açısından çok güzel bir karşılaşma olmuş. Benim çektiğim videoda da Valtra A95 ile Kubota M8540 manevra olarak kıyaslamıştım. Fark ortada. Şunuda söyleyeyim. Sadece manevra için evet bir motor alınmaz ama o manevradan ötürü sen buğday ilaçlaması, ayçiçeği ilaçlaması, ara geçimi vs işlerden 10 senede bir motor kazanırsın :) Ayrıca Kubotanın yakıtı diğerlerine göre daha düşük.

Kim ne derse desin manevra önemli.80.4 ün nefret ettgim yönü.yanımda 7040 kubota çalışıyodu adam hiç ileri geri yapmadan çiziye gidiriyo ben 3 manevra yapmadan çiziye giremiyorum :D

Bu sene bende tümosanla ara geçerken ve gübre atarken nerden baksan 20 dekar yerden 500 kg gündendiyi haşat ettim :(

Ynt: Kubota Traktörleri Tur ve Manevra Kabiliyeti / NewHolland ile Karşılaştırma

mustafagursacli link=topic=53608.msg560309#msg560309 date=1331496868' Alıntı:
söyledikleriniz tarlada ne kadar çok önemli kullanınca fark ediliyor kubotayı almak için size 50 tane sebep ve sonuç sayabilirim
mustafa valla merak ettim.saysana :)

Ynt: Kubota Traktörleri Tur ve Manevra Kabiliyeti / NewHolland ile Karşılaştırma

NH otur.!! sıfır.:)