KURAKLIK

: KURAKLIK

ARKADAŞLAR DAHA İLK DEVA RESİM KOYDUGUM İÇİN KARIŞTI BİRAZ AMA OLSUN SONNU DA BECERDİM EVET GELELİM KONUMUZA HERKES BU KURAKLIK LA İLGİLİ ALINACAK ÖNLEMLERİ YAZARSA BİZDE BİLİNÇLİ ÇİFTÇİ OLURUZ CEVAPLARINIZ BEKLİCEM

ARAMIZDA KÜRESEL ISINMAYA DUR DİYECEK BİRİ WARMI
BEN KÜRESEL ISINMAYA DUR DİORUM AMA BENİ DİNLEMİYOR
SÖZÜNÜ GEÇİRE BİLECEK BİRİ WARMI AMERİCA NIN SÖZÜ GEÇER BELKİ YARDIM İSTİYELİM

DAMLA SULAMA SİSTEMİNİ KURMAK ve yaygınlaştırmak
su israfını azaltmak
bol bol ağaç dikmek
koruluk alanları genişletmek slk-*-s iç-*-* uyrra*-*- ıuy*u-* kom*-* mhkş*-*- kız-*-*

olan olmuş bikere bundan sonra nekedar tasarruf yapsanızda kar etmez ıh-*-s

Amerikayı Kyoto yu imzalamasına ikna etmek lazım ilk başta biz istersek ülkemizin heryerini damla sulamayla sulayalım, bu önlemle ancak barajlardaki ve göllerdeki suyu idareli kullanırız ama yine yağmur yağmaz önemli olan yağmur buda doğaya salınan zararlı karbondioksit gazlarına önlem alarak olabilir.Onun içinde dünyanın çevreye ençok zararlı gaz salan ve kyoto ' yu imzalamayan tek ülke olan amerikayı ikna etmek.Dedelerimizin zamanında damla sulamamı varmış ama bahseddiklerine göre çift sürerken su öküzlern peşi sıra gelirmiş,bi kar yağarmış evlerin da-mına(mustafa şu forumun kurallarına aykırı içerik yüzünden bişey yazılmıyor) kadar,neden o zmanlarda bu kadar çok karbondioksit salımı yoktuda ondan, ağaçlar dünyadaki bütün karbondioksiti emiyorduda ondan.

walla haklısın kardeş..mesele musluğu kısmak değil musluğa bol su getirebilmek..oda almış başını gitmiş mevsimler döndü artık yağmur kar eskisi gibi yok..

ibrahim link=topic=568.msg7806#msg7806 date=1202335240' Alıntı:
bi kar yağarmış evlerin da-mına(mustafa şu forumun kurallarına aykırı içerik yüzünden bişey yazılmıyor) kadar,

Abi ben o kuralları koymak zorundayım. Yoksa kimse ne dediğini bilmiyor, sen zaten çözümü bulmuşsun çok güzel olmuş. :)