KURBANLIK FİYATLARI BU YIL NASIL OLUR,,

Ynt: KURBANLIK FİYATLARI BU YIL NASIL OLUR,,

Holştayn düveyi 2.500 TL ye sattım, Sim_melezi ineğide 3.500 TL ye sattım. Kaldı 1 adet holştayn inek.

Kurban yaklaşmış olmasına rağmen piyasa ile ile ilgili pek bir ipucu henüz yok. Bakalım bekliyoruz.

nailyetek link=topic=58811.msg634066#msg634066 date=1348679436' Alıntı:
Holştayn düveyi 2.500 TL ye sattım, Sim_melezi ineğide 3.500 TL ye sattım. Kaldı 1 adet holştayn inek.
Desene nail, tuzsuz aşım dertsiz başım, yem saman düşünmezsin artık.

R.çiftçi link=topic=58811.msg634431#msg634431 date=1348768471' Alıntı:
Desene nail, tuzsuz aşım dertsiz başım, yem saman düşünmezsin artık.
Hayvanlar kalaba beyaw:) dün düveyi teslim ettim, P.tesi de ineği teslim edebilirsek 2 boğaz eksilecek. Zaten yer sıkıntısıda hat safhada, Allah ' tan havalar iyide ahıra çekmedik daha.

dün akşam dedemle konuştum.Kastamonuda hayvancılık son 2-3 haftaya kadar surunuyordu. Şimdide kurban fiyatları uçmuş. 1900 tl ye aldığımız kurbanlık şimdi 3 bin liraymış. Artış olmuş yani düşmez bence kolay kolay kurbana kadar.İnşallah da oyle olur kurbanlığı olan çiftçilerin yüzü güler en azından.

bizim burda normal danalar canlı paskül 10 lira, büyük danalar (+600kg) 9 lira filan piyasası