La Biri Benim Goble'yi Satlığa Çıkarmış :)

Ynt: La Biri Benim Goble'yi Satlığa Çıkarmış :)

bereket. link=topic=60305.msg656680#msg656680 date=1354385192' Alıntı:
doğrudur,traktörle ekipmanla ilgili ne aratsan google trakkulübe yönlendiriyor...
Aynen...

Google ' a 'özduman 24 lü goble' Yazdım Şimdi, Özdumanın Sayfasından Önce Benim Fotolar Videolar Ve Trakkulüp Konuları Geliyor :D

omerfarukkoc link=topic=60305.msg656685#msg656685 date=1354385442' Alıntı:
Aynen...

Google ' a 'özduman 24 lü goble' Yazdım Şimdi, Özdumanın Sayfasından Önce Benim Fotolar Videolar Ve Trakkulüp Konuları Geliyor :D
meşhur olunca nasıda güleceğini tutamıyo senigidi seni ;D

pamuk eller cebe. ömere aynısının tıpkısından bir tane daha alalım. yedek dursun kenarda :D

ömer sen genede evi bi ara baken ne var ne yok zuha-*-s resimde tl-a da karizma durmuş bee *098*-

gezegen link=topic=60305.msg656751#msg656751 date=1354393654' Alıntı:
ömer sen genede evi bi ara baken ne var ne yok zuha-*-s resimde tl-a da karizma durmuş bee *098*-

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
aynen iyi fikir goble göz göre göre satılmasın zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

ömer abi alan yoksa senin pederle irtibata geçek biz alak yabancıya gitmesin :D

;D ;D ;D benin formdaki resmin birinde Kütahya dergisinin biri yayınlamış kütahyada tarım diye.

agrolux75 link=topic=60305.msg656742#msg656742 date=1354392769' Alıntı:

haydaaa vay arkadaş benim motorun ön çamurlukları satıyor adamlar :D yakında parçalayıp satarlarsa şaşırmam. vallahi çıkıp bahçeye baktım duruyormu motor diye :D

Hayırlı satışlar olsun adaş. :D Bu aralar benim TL90A ' yı da satışa çıkarabilirler gören bilen duyan olursa haber sarkıtsın. :D

nasıl olur ömer böyle şey hayret doğrusu birde motor ilanlarına bak senin TL_A da satılığa çıkmış olmasın ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s alk-*s

ömer senin yerinde olmak istemezdim valla ben yarım aklıma uyar goble duruyormu diye bakmadan hemen polisi arar ihbar ederdim neyse güzel bir anı olmuş kardeşim...