%70 alıyoruz az bi pürüzler kaldı
Perkins motoru kötü diyorlar landiniye uymamış diyorlar bir sorun olurmuŞimdiden hayırlı olsun Batuhan aynı makinadan bendede var aklına takılan bir şey olursa yardımcı olurum...
Perkins motoru kötü diyorlar landiniye uymamış diyorlar bir sorun olurmu
Çabuk motor yiyormuş ömrü az mış öyle dedi birisiNeyi uymamış anlamadım perkis Dünya markası bu benim 2. Landinim hiç bir problem olmadı şimdiye kadar
Çabuk motor yiyormuş ömrü az mış öyle dedi birisi
Doğrudur abi zetor en iyisi ondan alalım...Kardeş böyle şeyler kulaktan dolma sözler motoru pisadaki ithal perkis kullananlarla aynı İngiltere'den paket halinde gelip traktör lere monte ediliyor motor ömrü bakımla alakalı zamanında yağını suyunu değiştirirsen bakımlarını eksiltmessen hiç bir şey olmaz.Baştada dediğim gibi 2. Landinim bu benim hiç bir problem ile karşılaşmadım 5h100 e gelirsek 2 tane problemi var 1. Önü hafif traktörün ününe tanpon veya uzatman ben uzattım çok iyi oldu şimdi 2. De Euro3 normunda olduğu İçin pompa barları kısık geliyor havaya fazla gaz çıkmasın diye o yüzden biraz iştahsız çekiyor pompa ayarı yaptırmanız lazım onun dışında gayet güzel makina...
Sağol ercan abihayırlı olsun Batuhan
ahmet doğru diyo..Kardeş böyle şeyler kulaktan dolma sözler motoru pisadaki ithal perkis kullananlarla aynı İngiltere'den paket halinde gelip traktör lere monte ediliyor motor ömrü bakımla alakalı zamanında yağını suyunu değiştirirsen bakımlarını eksiltmessen hiç bir şey olmaz.Baştada dediğim gibi 2. Landinim bu benim hiç bir problem ile karşılaşmadım 5h100 e gelirsek 2 tane problemi var 1. Önü hafif traktörün ününe tanpon veya uzatman ben uzattım çok iyi oldu şimdi 2. De Euro3 normunda olduğu İçin pompa barları kısık geliyor havaya fazla gaz çıkmasın diye o yüzden biraz iştahsız çekiyor pompa ayarı yaptırmanız lazım onun dışında gayet güzel makina...
Hayırlı olsun..![]()
%70 alıyoruz az bi pürüzler kaldı
ahmet doğru diyo..
perkins 44ta motor var üzerinde..
claas 330cx le aynı motor..
pompa ayarı kısık..
artıranlar hep mutlu oldu..
Hayırlı olsun..
git al bakma gözünün yaşına..
Doğru bilgi..Yusuf abi bu pompa sıkıntısı tüm Mekanik pompa İthal traktörlerde var yerlilerde de var aslında ama daha fabrikadan çıkmadan traktör testten geçtikten sonra pompa barını yükselttikleri için Yok muş gibi duruyor ithal traktör ler orjinal geldiği için kullanıcı çekmiyor bu traktör diyor...
Doğru bilgi..
ahmet Kırşehir'deki pompacıyı herkes iyi diyor ona yollasakmı..
Abi para tam uymuyor anadolu motor vade yaparsa alırızahmet doğru diyo..
perkins 44ta motor var üzerinde..
claas 330cx le aynı motor..
pompa ayarı kısık..
artıranlar hep mutlu oldu..
Hayırlı olsun..
git al bakma gözünün yaşına..
Orası öyle ama perkins te sağlam motordurHayırlı olsun Batuhan.Konuya zetoru katma boşver tartismaya yol açar.perkins motor traktor markalarina cok satan bir marka ama bir jd,sdf,sisu vs gibi motorlar kadar ömrü yoktur bu bir gercek.tabiki 5000 saattede bitecek degil.Güle güle kullan
Landini powerfarm 105 2005 te aldık 2013 te 11200 saat kullanıp massey aldık.11200 saat Rektefiye pompa hiç bi sorun yaşamadan kullandık.Ama bakımları herzaman zamanında hiç aksatmadan yaptık.Landini güzel traktördür iyi günlerde kullanın
bencede aranan cevap bu biz yılda 700 750 saati geçiyoruzAranan cevap bu olsa gerek.11.200 saat sıkıntısız çalışması demek yıllık ortalama 300-400 saat yapan bir çiftçiyi aşağı yukarı mezara sokar demek.daha ne olsun![]()