Landini PowerFarm 95

Ynt: Landini PowerFarm 95

Güzel paylaşım. Yalnız ön çamurluklar niye böyle çözemedim. Uydurmamı yoksa dingil arasımı daraltılmış. Çözemedim...:D

teşekkürler paylaşım için çamurluklar 8860 lar gibi olsa daha güzel bunlarda tek profil ortadan zmanla salıyor kendini plastik

onur_039 link=topic=31192.msg266041#msg266041 date=1270310531' Alıntı:
4 senedir kullanıyoruz ama herhangi salma olmadı plastiklerde...:D
salmadan kastım su anki durumları cünkü bende powerfarm 95 kullanıyorum çamurluk destekleri yetersiz 8860 a göre daha iyi olabilirdi ama ne demişler gülün bile dikeni war her güzelin bi kusuru olacak elbet
bu arada kırklarelinin neresindensin

powerfarm 95 in bu modelleride güzelde yeni 2010 modellerin kabin içlerini çok güzel yapmışlar SHUTTLE sanzuman filan yapmışlar gid gide ilerliyor landini

motoru gayet güzel ... sesi va çalışması çok düzgün .... fikir sahibi olacak kadar kullanmadım .... uzaktan görerek yapacağım yorum ise daha gelişmesi lazım landinin .... köyümüzde var bir adet bu 95 liğinden ....