lastikleri değiştirirken çektiğim fotolar ..sizce kaplama mı orjinal mi?

fotoraf0064.jpg

fotoraf0065n.jpg

balon lastik kullanıyoruz ve yenileri ise kaplama sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?

Ynt: lastikleri değiştirirken çektiğim fotolar ..sizce kaplama mı orjinal mi?

orjnl daha iyi fotoda bişy gözkmüyrki ufacık bisey

ßizde kapLama kullanıyoruz mf 285 s de 4 sene oLacak bu sene bi sorun yaşamadık biz inşallah sende yaşamazsın

Kaplamalarda genellikle balans sıkıntısı olur ve kabin bağlantılarını kopartırısınız.. Yeni yenidir, markası önemli değil..

bence atıcı
nail abiye katılıyorum balans önemli hele sen sürekli şehir içindesin

naıl_59 link=topic=41125.msg367853#msg367853 date=1301271066' Alıntı:
bence atıcı
nail abiye katılıyorum balans önemli hele sen sürekli şehir içindesin
nail abi senib adını başar anıl tiraki nickli üyeden çok duydum ben emiryakup köyündenim senn motoruda kaşıkçıda gördüm 1 kere... bende atıcılardan aldım zaten daha önce mf 285 te 5 sene kadar kullandım yine o da atıcı idi ve hiç bir sorun yaşamadım... inşallah bunda da yaşamamm...

nailyetek link=topic=41125.msg367823#msg367823 date=1301263637' Alıntı:
Kaplamalarda genellikle balans sıkıntısı olur ve kabin bağlantılarını kopartırısınız.. Yeni yenidir, markası önemli değil..
nail abi ben daha önce 285 s 4*4 te kullandım 5 sene gitti sonra motoru satarken üstünde verdim dahada kullanılabilirdi ben sürekli yolda kullanıyorum nakliye işinde tarla 100 dönüm yer işliyor ama ön lastik dayanmıyor bunlara....

Hayırlı olsun orjinal lastik kaplamadan daha iyidir. Orjinaller çok pahalı

aykut güler link=topic=41125.msg368081#msg368081 date=1301327126' Alıntı:
nail abi senib adını başar anıl tiraki nickli üyeden çok duydum ben emiryakup köyündenim senn motoruda kaşıkçıda gördüm 1 kere... bende atıcılardan aldım zaten daha önce mf 285 te 5 sene kadar kullandım yine o da atıcı idi ve hiç bir sorun yaşamadım... inşallah bunda da yaşamamm...
bende almıştım ozaman 285 vardı 600 tl ye almıştım senn traktör tdağ da dimi kabinde ferguson yazılı

naıl_59 link=topic=41125.msg368434#msg368434 date=1301348293' Alıntı:
bende almıştım ozaman 285 vardı 600 tl ye almıştım senn traktör tdağ da dimi kabinde ferguson yazılı
aynen abicim kaporta yazısından yapıştırdım kabinede babam nakliyecilikle uğraşıyo merkezde