Lavları hiç böyle gördünüz mü ?

Ynt: Lavları hiç böyle gördünüz mü ?

hayret verici garip birşey epey uzaktan bi çekim olmalı yoksa sıcaklığından çeken adam etkilenir diye düşünüyorum ahmed bey

Tokmakcı link=topic=55261.msg588529#msg588529 date=1336041484' Alıntı:
hayret verici garip birşey epey uzaktan bi çekim olmalı yoksa sıcaklığından çeken adam etkilenir diye düşünüyorum ahmed bey

Ben de aynı şeyi düşündüm hacım ama epey yakından çekilmiş gibi görünüyor. Amerikalı bulmuştur onun da bir çaresini. :D

Cehennem geldi bir anda akılma,önce Amerikalılara sonra herkese ibret olsun denecek kadar saf ve narin bir görüntü...

İçine düştüğünde, en küçük yapı taşına ayrılman saniyeyi almaz .. :) Teşekkürler Ahmet abi

insanın elleyesi geliyor ama çok zor :) doğanın müthiş gerçeklerinden. paylaşım için teşekkürler ahmed abi.

farklı bir paylaşım ahmed bey teşekkürler..inanan mümüne ibretlik bir olay..bu ateş cehennem ateşi yanında biraz cılız kalır zannedersem..mevlam beterinden saklasın çümleyi..