leyland 154 1976 model

Ynt: leyland 154 1976 model

Cok guzel olmus ama arizasi gene eksik olmaz bunun bu leyland lar boyledir insallah sikinti cikartmaz on tekerler orjinal tekerlerimi jant taki agirliklar fiat agirligi galiba

Ynt: leyland 154 1976 model

Selamlar.Elinize sağlık güzel olmuş.Bende de184 modeli var.Tek sıkıntım direksiyonu.Bana göre çok kötü ustalarımız bukadar diyor.Yaptığın modifiye işlemini ayrıntılı görüşmek isterim.Hayırlı günler.telno:0542 304 3316

merhaba arkadaşlar hurdacıdan birtane 154 mavi aldım yaklaşık 6 ay oldu arka tarafı massey, marş dinamosu mako, el freni massey, çamurlukları 2 mm saçtan,otomatik ısıtma ve kontaktan stop,hidrolik borularını birkısmını kauçuk,balataları yeniledim,şarj dinamosunu valeo 90 A yaptım şimdi sıra ön dingil ve diğerlerini massey 240 yapmayı düşünüyorum daha sonra hidrolik olacak leyland 154 mavi ön tarafına massey takan varmı acaba :S
yaptığın traktörü satıyorsun galiba nette gördüm...ön düzeni massey yapmışsın iyi has sportu nasıl uydurdun onu merak ediyorum