LS TRAKTÖR VİDEO VE RESİMLERİ..

Ynt: LS TRAKTÖR VİDEO VE RESİMLERİ..

bizde inceledik, kullananlara sorduk soruşturduk. herkes memnun. bizede 60lık kabinliyi 44000 olur demişlerdi.

gectiğimiz yaz 90 lara bakmıştık kullanışlı bi makina ıveco motorlu kollar falan elektronik ama tanıtımdı fiyat söylemediler eline sağlık çalan şarkı ismi?

eline sağlık kardeşim makinalar güzel özellikle sulu tarım için ideal çünkü ön lastşk karpuzları kapalı.buda karpuzun bozulmasını engeller

parça durumu nasıl korkmuyormusunuz servis falan bozulsa tarlada kalır bu gün sorgunda bende gördüm güzel resimler çektim yükleyemiyorum bayi ile konuştum fiyatlrıda makul parça konusunda aydınlatıcı bilgi veremedi sadece ulaşım eskisi gibi değil diye bildi

aga vallahi benim bulunduğum yerde bu traktörlerden fazla o yüzden parça durumuda ii :D

ls taraktörün sitesinde torklarla ilgili bilgi yok. kardeş kullandığın 60lığın torku ne kadar ve hangi devirde maksimum torka çıkıyor biliyorsan paylaşabilirmisin?

Ben Kıbrısa Yeni Bir R50 Ls şipariş Ettim.Bu traktörler Hakkında bana bilgi verir misiniz.tşk.ederim