lütfen yardım ediin

Ya arkadaşlar cougar denilen makinanın biçtiği tarlayı nasıl yapıyoruz

Ynt: lütfen yardım ediin

Nasıl nasıl yapıyoruz kardeş biraz açıklayıcı konuş ne yapmak istiyorsun ona göre yardımcı olalım

abi şimdi cougar denilen bu makineyi ilk aldığımda önünde yeşil bi tarla var biçmek için bu tarlayı nasıl yapıyoz diom

şu video daki gibi [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=qC7MHxvFoCI&feature=related[/youtube]

Heee tamam şimdi oldu önce makinayı satın al.Sonra makina takımlarına gelip makinayı seç.Orda init position off yap öyle olunda makina direk tarlanın başında oluyo.Sonra aleti ' ' ü ' ' le çalıştır ön tablayı aşağı indir ' ' ; ' ' le sonra yukardaki ' ' 0 ' ' tuşuna bas sonra tarlaya gir o biçmeye başlar bu kadar.Bişey olursa sen yaz yine buraya ben hallederim

Şimdi önce ne ekmek istiyorsan ona göre makine takımlarından makineni al.Orda corn seeder falan yazar işte ne ekmek istiyorsan.Eken aletlerin hepsinde seeder yazar zaten.Sona çiftliğin içinde silo var ya onun altına gel makinenle.Eken aleti silonun borusunun tam altına getir ve ' ' ğ ' ' ye bas dolmaya başlar.Sonra tarlaya git yanlış hatırlamıyosam aleti aşağı indirdikten sonra ' ' 0 ' ' basınca ekmeye başlar.

ÖZzGÜR link=topic=257.msg1480#msg1480 date=1197389084' Alıntı:
Arkadaşlar bu büyük pulluğu nerden buluyoruz ben araştırdım bulamadımda...

Büyük pulluğun yaması var, indirebilirsin internetten. İnşallah çok yakında ST yamalarını sitemize koyacağız...