lütfen yardım edin mahsullarim seyrek çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arkadaşlar tarlayı sürdüm buğday ektim fakat seyrek çıktı 2.viteste ektim neden acaba lütfen yardım edin

Ynt: lütfen yardım edin mahsullarim seyrek çıkıyor

gübreyle alakası oldugunu sanmıyrorum oyunu tekrar sildim kurdum yine tık yok

tarlayı pullukla sür sonra ilaç at sonrada auto pilotta ektir. hem sık çıksın hem iki kat verim yapsın.

peki her traktörde oluyomu bu auto pilot ben tarla sürerken başka traktör aldım ama her tarlada auto pilot işlemiyor

sorunum çözüldü 1. vitesle ekilince çok iyi çıkıyor verim nasıl bilemem daha biçmedim

arakdaşlar ben 1.viteslede denedim, auto pilotta denedim ama seyrek çıkıyor orjinali gibi olmuyor, hemde pey seyrek ve berbat görünüyor hiçbir zevk vermiyor,

th015 link=topic=27159.msg227349#msg227349 date=1257857891' Alıntı:
arakdaşlar ben 1.viteslede denedim, auto pilotta denedim ama seyrek çıkıyor orjinali gibi olmuyor, hemde pey seyrek ve berbat görünüyor hiçbir zevk vermiyor,
resim koysana bi?

arkadaş'bugdayı.mimzerlemi'yoksa'serpme'makinesinlemiektin

05teknik link=topic=27159.msg227385#msg227385 date=1257870297' Alıntı:
arkadaş'bugdayı.mimzerlemi'yoksa'serpme'makinesinlemiektin
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s pırpırla ekmiş zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

05teknik link=topic=27159.msg227392#msg227392 date=1257871442' Alıntı:
tohum'derindekalmış'olabilir.veya.soguktanda.olabilir
off yaa zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s koptm akşm akşm alk-*s alk-*s alk-*s

arkadşm bu oyun :D iç-*-* iç-*-* slk-*-s

ilk tarlayı biçicez sonra balya sonraki aşamaları söylermisiniz en iyi verimi alabilmek için

biçeceksin sonra balya sonra pulluk sonra külviatör yada rotil sonra ek gübre ve ilaç at sakal gibi çıkar :D

tam sürümünü indircen deomon tools gerekiyo oldumu zaten kolay oyunun tam sürümünü verirdim ama tamsürüm paylaşmak yasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...