Mantıklı Bir Seçim .


S.a Arkdaşlar Sizce Bu Devirde Tarlası Olana Traktör almakmı Yoksa Tarlası Olana Gene Tarla Almakmı Mantıklı.... Cevaplarınızı bekliyorum :)
 
Ynt: Mantıklı Bir Seçim .

Değişik bir soru olmuş :) Traktörüne bağlı derim açıkçası :) Alet işler el övünür demişler,makina yeterliyse fazla yatırıma gerek yok tarladan devam :)
 
Ynt: Mantıklı Bir Seçim .

traktörünüz işinizi görmeye yetiyosa tarla almak en mantıklı iş tarla traktörü nasılsa alır ama traktör tarla almaz
 

Ynt: Mantıklı Bir Seçim .

tarla traktörü getirir traktör tarlayı getirmez
 
Ynt: Mantıklı Bir Seçim .

Tarla almaktan daha mantıklı bir seçim yoktur. Tarlanın haricinde herşeyin bir ömrü var. Traktör alımı, ancak elinizdeki traktör ihtiyacınıza cevap veremediğinde yapılması gerekli olan bir olay. Tabiki, Traktör ile çiftçiliğin haricinde başka bir iş yaparak para kazanacağım diyorsanız o başka mesele. :)
 
Ynt: Mantıklı Bir Seçim .

Tarlaya yatırım yapıp ne yapacaksın piyasa git gide bozuluyor ev al mis gibi dertsiz tasasız aylık 500 minumn kira iyi bişey alırsa 700 tl civarı benden tavsiye gelecege yatırım yap... 4 ev alsan 2 bin tl aylık para demek yılda 24 bin tl para eder ha ne vergi ödersin bilmem..
 

Benzer Konular

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt