Markaların Kapışması !!!!

Ynt: Markaların Kapışması !!!!

Ne zaman Ar-Ge kültürü oluşur ve hep ileriyi hep yeniliği hedefler. İşte o zaman bizde bu markalar gibi ileri seviyelerde oluruz.

kamyona benzer bir traktör vardı onalrın egzozunda nasıl duman atıyor türkiyede bundan olsa küresel ısınmanın önüne geçilmez ilk jondereden umutluydum ama çekemedi

bizde burda yapsak elimizdeki traktörlerle acaba neler olur ki işte NH ERKUNT TÜMOSAN HATTAT ... hop erkunt hile yaptı mı olur : ' ( ne sonuç çıkar Yurdumun insanına bir görüntü eklenir ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s..

kepirli_ercan link=topic=71226.msg820575#msg820575 date=1388655726' Alıntı:
bizde burda yapsak elimizdeki traktörlerle acaba neler olur ki işte NH ERKUNT TÜMOSAN HATTAT ... hop erkunt hile yaptı mı olur : ' ( ne sonuç çıkar Yurdumun insanına bir görüntü eklenir ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s..

Güzel fikir... :).

kepirli_ercan link=topic=71226.msg820575#msg820575 date=1388655726' Alıntı:

Güzel olur , 7 ci dk. claas ve 27 dk. kroveç yarış yerinden dışarıya çıkıyordu

Doğan, çok güzel bir paylaşım olmuş, Belli ki Claas gücüyle kendine, hayran bırakıyor seni ;)

valtra 52, fendt 48 vs. ekipmanın üstünde yazan rakamlar neyi ifade ediyor Doğan ? zevkle izledim, paylaşım için teşekkürler.

Güzel paylaşım Doğan.Bu aktiviteleri malesef ülkemizde göremiyoruz iyi oldu paylaştığın.
GÜRKAN link=topic=71226.msg820633#msg820633 date=1388666849' Alıntı:
valtra 52, fendt 48 vs. ekipmanın üstünde yazan rakamlar neyi ifade ediyor Doğan ? zevkle izledim, paylaşım için teşekkürler.
Gürkan hocam bildiğim kadarıyla kaç metre çektiğini ifade ediyor.Hedefe ulaşıp bitirenlerdede(7.dak.Class ve 27.dak.Kiroveç) Full Pull yazıyor.

nezaman futbol stadlarında seyircinin önünden dikenli tel örgü kalkarsa ;D ozaman bizim buralardada olur belki

:D Hepinize teşekkür ederim. O rakamla kaçar metre gittiklerini gösteriyor. Ülkemizde de bu şekilde yarışlar düzenlenmeli. Fakat buna en büyük baltayı firma sahipleri vurur ya neyse ;D

güzel paylaşım sağol zevkle izledim..
bu arada yurdumuzda böyle etkinlik yapılsa bizim millet yarışmaya girmeden dışarıda tartışır maç iptal olur:)

:D Burada hakikatten adil ve isabetli bir çekiştirme söz konusu. Hani keşke bizlerde saygı ve sevgi çercevesinde yapabilsek.