Bizim civarda eskiden pek fazla yoktu 26xx serisi Massey ler, son yıllarda birer birer çoğaldı.
Ülkemizde Hindistan yapımı TAFE imalat diye biraz geri planda kalıyor ama bence sınıfına göre güzel traktör.
Yine kullanıcıları Massey Ferguson markasının ağırlığı, kalitesi ve performans ile anılan marka algısına göre daha basit kaldığını düşünüyor.
Traktör genel görünüm olarak gayet şık ve yakışıklı durmuş, ön farlar kaporta tasarımı modern hatlar içeriyor.
Motor özellikleri sınıfına göre yeterli..
Hidrolik kaldırma kuvveti de sınıfına göre gayet yeterli, genel zirai ekipmanları uzun olmamak kaydıyla zorlanmadan kaldırabilir. Askılı mibzer, ağır diskaro için bu kapasiteyi biraz az buluyorum açıkçası.
4 adet hidrolik güç çıkışı yeterli sınıfa göre.
Arka pehlivan çeki demiri yaylı mandallı sürgülü olması bana pek güven vermiyor, 4 teker 2 dingil römork çekerken üst çeki yapmak için uygun ama damperli römork ile aşağı ağır yük basarken bir gözüm arkada kalacak benim sürekli, sabit milli olanı tercih ederim doğrusu. 80-66 gibi mesela.
Aydınlatma lambaları yeterli diyorum.
Kabin içi yeterli genişlikte, ikinci kişi için sol çamurluk üstünde yer var, üçüncü kişi bile sağ çamurluk üstünde yolculuk yapabilir.
Yine sağ ve sol çamurluk üstünde saklama gözü olması güzel olmuş. Sağ taraftaki gözün hemen üzerinde çakmaklık var buradan telefon şarj edilebilir.
Kumanda ve vites kolları toplu halde bulunuyor, sürücüyü pek rahatsız edici değil.
El gazı konumu iyi ve kullanışlı.
Teyp, klima, kalorifer kontrol üniteleri baş üstünde kalıyor kötü yerde değil. Yine yanlarında lamba anahtarları var.
Sürücü koltuğunu beğendim.