Massey Ferguson 265 S İncelemesi

Traktöre bayıldım, çok güzel bir 265s, bahsedilenler saati doğrular nitelikte temiz ve orijinal duruyor.

Ön lastikler çamurluklar üstündeki MF armalarını çok beğendim.

Bizim taraflarda bunlara beyinden hidrolik MF yada rotsuz Ferguson diyorlar, zaten biliyorsunuz daha eskilerinden yandan mekanik kol ile ön takıma yön veriliyordu.

Arka tarafında bulunan asansör çeki orjinalinde mi yoksa sonra takılmış mı emin değilim ama çok gerekli bir şey.

Yine arka tarafında bulunan hidrolik kolların indirme kaldırma kolu faydalı olur ekipman bağlarken sürekli kabin içine kol uzatmak gerekmez.

Kabin ve ona göre çamurluk sayesinde traktörün bir parçası gibi duruyor.

Kabin olarak bence bir 265s veya 285s nin sahip olabileceği en güzel kabin sayılır. Çok şık. Her tarafı kapalı. Bunun gibi bazı kabinlerde kalorifer de mevcut oluyordu sanki. Bundan çevirmeli bir anahtar var ama sadece mavi kısmı gördüm, kalorifer varmı yokmu belli değil.

Koltuğun kumaş kaplı olması güzel olmuş.

Yine kabin içi kontrolleri açısından eleştirilebilir bir şey yok, açıkçası hidrolik güç çıkışı kontrol kollarının konumu çok güzel el altında kolay ulaşılabilir yerde. El freni de güzel konumunda.