MASSEY FERGUSON 3.075 VS ERKUNT 80

MF BAYILMASA ÇEKECEK AMA BAYILIYOR
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=yy5WhAS8e2I&feature=related[/youtube]

: MASSEY FERGUSON 3.075 VS ERKUNT 80

YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER BİDAHA KONU AÇARSAM İKİ OLSUN HİÇ MSJ YAZILMAMIŞ BELKİDE 10 DAN FAZLA AÇMIŞ OLDUĞUM KONU WARDIR

yanlış anlamanda arkadaşlar bizim burda erkuntu yaktılar bu çekişme sevdasından. traktor tersten çalıştı eksozdan hava alıp hava filtresinden ateş püskürdü.. traktorler erkunt 80 2x4 mf 3.085 2x4 bu çekişmeler sürüçüye bağlı ve traktorum lastiklerindeki su ya internette buna benzer bir çook şey seyrettim çoğunda şike var.. bu zamana kadar 2 defa kendi gözümle gördüm

güzel video dediğin gibi toprağım mf bayılmasa çekermiş zaten şu bayılma problemini bir türlü çözemediler bende mfciyim ama doğrusu bu bizim motorda bayılma yapıyo işte burda yenisinin de bayılma yaptığın gördük

SİZİN BU ERKUNTLA NE ALIP VEREMEDİGİZ VAR TÜRK MALI ÖVECEGİNİZ YERE YAPTIGINIZ ŞEYE BAK AYIP DİE BİŞEY VAR

helal melih bizde de srvet var ve gayet memnunuz öncede nh vardı erkunt daha ii

birkere lastikleri daha büyük çekişi artıyo

MELİH_BOLSU link=topic=874.msg6650#msg6650 date=1201686145' Alıntı:
SİZİN BU ERKUNTLA NE ALIP VEREMEDİGİZ VAR TÜRK MALI ÖVECEGİNİZ YERE YAPTIGINIZ ŞEYE BAK AYIP DİE BİŞEY VAR
yalan söylemiyoruz ayrıca eleştiriler her zaman ileriye götürür bunu unutma

birşey ööğrenmiişsininiz 4 silindir . bizim ilk traktör argomet marka imiş.ve tek silindirli ama silindir kolon gibiymiş.sen icraata bak bırak silindir sayısını

morrrrr link=topic=874.msg7082#msg7082 date=1201959252' Alıntı:
birşey ööğrenmiişsininiz 4 silindir . bizim ilk traktör argomet marka imiş.ve tek silindirli ama silindir kolon gibiymiş.sen icraata bak bırak silindir sayısını
erkunt servet 80(4*4) mf 3,075(4*4)
silindir sayısı/hacmi 3/3.3 4/4,0
güç 75hp 75hp
yeteri kadar açık bir cevap sanrım

285 liğin bayıldığını gören varmı hiç arkadaşlar.Yakar çeker ama bayılmaz.Şanzıman+motor ve diferansiyalda süper bir uyum var. Varsın çok yaksın değil mi ama..............................

arkadaşlar arka arkaya takmayla traktörün gücünü öğrenemezsiniz.Silindir hacmi beygir gücü silindir sayısı tork ve halatın nereye takıldığı etkendir .Torku yüksek olan beygir gücü aynı olsada diğerini çeker

ben torklarına silindir hacimlerine falan baktım erkunt az çeker az yakar mf çok çeker çok yakar(erkunta göre)

videoyuda gördün massey çok yakıyo ama kim çekiyo.hele birda erkuntu kullanan mal olmasa massey gaza basıp çekiyo erkunttaki rölantide çekiyor

Erkuntta düzgün yapsın o zaman hile hortum işi olmasın.ayrıca çekme işi tamamen ağırlık meselesi.hangi traktörü yüksek vitesde sürersen bayılır tabiki.bayılıyosa vites düş.sizde herşeyi istediğimiz vitesle yapalım istiosunuz.