Shuttle olanından alıcaz galibada sıra arası kolaylık olarak bahçe ve yandan viteslisi varmı?Ortadan vitesli buçuklu al, yandan viteslerin vites geçişleri çok zor.. Shuttle alırsan artı 4 vitesten vazgeçmiş olacaksın.
aynısı fiyatı daha düşük diye 3050 ye bulaşma, aynı olan tek kaput.
Shuttle olanından alıcaz galibada sıra arası kolaylık olarak bahçe ve yandan viteslisi varmı?
Araştırmak lazım o zaman siz niye sattınız ki tek çekermiydi tarla tipi olanındanYandan vitesliler shuttle genel olarak ama minimax diye belirtmisşiniz, minimax yandan vitese hic denk gelmedim.
Türü çok, belki de vardır. biz çok aradık temizi yok olanı da allanmış pullanmış bir dünya para istiyorlar. Bulamayinca 3050 aldık, ilk işe koştuğumuz günün akşamı onu da sattık.
Hattat 260 g yide bi inceleyin derimAraştırmak lazım o zaman siz niye sattınız ki tek çekermiydi tarla tipi olanından
Herkez çok övüyor anlamadımHattat 260 g yide bi inceleyin derim
Kullanış amacı fark yaratır tabiki siz hangi türünü Kullandiniz2006 3060 kullanmıştım çamur ve batakta iş yapmıyor bahçe ve küçük ölçekli tarla tarımı için gayet güzel makina
MF 260 Gold, 67 hp, 12*4 vitesli ve Erkunt 58 E , 58 hp, 8*8 vitesli kullanıyoruz.Her kez çok övüyor anlamadım.![]()
Mf 3060 minimax shuttle olanına ne dersin peki?MF 260 Gold, 67 hp, 12*4 vitesli ve Erkunt 58 E , 58 hp, 8*8 vitesli kullanıyoruz.
Ayarları düzgün ise Erkunt 58 çeki demiri gücünde MF 260 Gold 'dan geri kalmaz.