Geçen senede kullandıkya aynı sistem bizden faiz falan alınmadıArkadaşlar karta yüklenen destekleme gübreciler komisyon var diyor yuzde kaç komisyon biliyor musunuz
Geçen senede kullandıkya aynı sistem bizden faiz falan alınmadıArkadaşlar karta yüklenen destekleme gübreciler komisyon var diyor yuzde kaç komisyon biliyor musunuz
Estağfurullah, hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Lakin şahsen vergiyi (istesekte, istemesekte) verirken hükümet faizle borçlansın, abuk subuk ihalelerle yandaşını fonlasın diye vergi vermiyorum. Ha sonuç olarak devlet alınan vergilerle vatandaşa hizmet ve borçlandığı yerlere faiz ödüyor olabilir, ama bu şekilde benim faize girmem demek değildir.Pis işlere bulaştırıyorsunuz dediğiniz için yazıyorum yanlış anlamayın. Devlete vergiyi zaten devletin faiz borcunu ödesin diye veriyoruz. Vergi veriyorsanız istesek de istemesek de sistemde faize bulaşıyoruz. Karşılıksız, emeksiz para basıldığı sürece zaten enflasyon da olacak. Nerden tutsak elimizde kalıyor.
Sadece hububat için başvuru yapılabiliyor diye biliyorum. Yani mercimek ekenler başvuru yapamaz. Arpa, buğday, çavdar, yulaf, tritikale olması lazımMerhaba arkadaşlar ben mercimek ektim .MAzort gübe desteği için Hububat destekleme avans kredisi başvurusu kısmına giriyorum. Hakediş listesinde adınız bulunmamaktadır diyor. Acaba ben bir başvuru mu yapmadım.
Ben deSadece hububat için başvuru yapılabiliyor diye biliyorum. Yani mercimek ekenler başvuru yapamaz. Arpa, buğday, çavdar, yulaf, tritikale olması lazım
Haberlerde mercimekde geçiyordu.Sadece hububat için başvuru yapılabiliyor diye biliyorum. Yani mercimek ekenler başvuru yapamaz. Arpa, buğday, çavdar, yulaf, tritikale olması lazım