MC CORMİCK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
bşzşm oralarda yok ama tipi biraz itivi gibi çok yuvarlak önü ama yinede kırmızı olması artı puan ok*0*-salih link=topic=803.msg5390#msg5390 date=1200943732' Alıntı:walla ben cok gordum tarlada olsun normalde olsun ozellıkle mc115 cok super bı traktor hemen hemen her toprakta 6lıyı cekebılecek bı sanzımana sahıp ozellıkle yakıtından cve cekısınde n cok memnunlar bızım kode sımdıden 8 tane geldı alanlardan en ufak bı sıkayet duymadım ayrıca faık abının mtolada gezdım cok konforlu yaw hele vıtesdekı dume gostergeler olsun cok hosuma gıttı
sitenin adresini verebilir misin benim de çok az bilgim var mccormickle ilgili ama iyi olduğunu söyleyen çokokkangal link=topic=803.msg14356#msg14356 date=1204659917' Alıntı:köklü bir firma bence biz traktör aldığımızda gelmemişti buraya eğer gelmiş olsaydı alırdık .. birde sitesine girip katolog istediğinizde bir hafta içinde adresinize cd ler ve ayrıntılı katologları hemen geliyo ben istedim geldi ...
sagolasın toprağım sanırım bu aralar bi polatlıya gelecem orda olursanız görüşürz tipi pek hoşuma gitmesede içi çok güzel ve yakıtı çok az olduğunu söylüyolarsalih link=topic=803.msg16880#msg16880 date=1205613399' Alıntı:cagrı fırmanın kendı sıtesı eger motorla bıraz ılgılenıyorsan ankaradan polatlıya dogru cık yolda kesınlıkle mc cormıck gorursun