mccormick t 110

Arkadaşlar bu traktörü almak istiyorum kullananlar veya bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirmi nasıl bir traktör yakıt güç performas özellik hakkında bilgilerinize ihtyacım var...

Resimler ve ekler

• Screenshot_2017-02-20-22-03-40.png
    Screenshot_2017-02-20-22-03-40.png
    419.7 KB · Görüntüleme: 180

bu gün türkiyedeki bütün bayileri aradım bölge dışına satış yapamıyorlar hepsi ortalama aynı fiyatları verdi bayiler arasında 5 ila 10 lira fark oynuyor hepsi türkiye satış müdüründen fiyat alıyorlar hatta bugün müdür aradı görüşdük en son teklifi bana bildir ben o teklifden biraz daha indirim yapacam dedi ama benim takas var işde

Komşum da var dar lastikli olandan inen binen belli değil.bildiğim kadarı ile vitesi 3 e bölüyor hafif bir traktör.bence sağlam.hatta 2 gün önce tarla dolaşmaya gittim baktım traktörü askıda bırakmışlar. Tiller le.yerli traktörlerden çok üstün.en önemlisi de vitesi elektronik düğme ile 3 e bölüyor.power Swift.

Landini nin 5h-115 ile aynı arkadşaların dediği gibi pompa ayarı gerekli başkada bir eksiği Yok yer neresi Ankara ise yardımcı olurum fiyat da daha uyguna alabiliriz...

Komşum da var dar lastikli olandan inen binen belli değil.bildiğim kadarı ile vitesi 3 e bölüyor hafif bir traktör.bence sağlam.hatta 2 gün önce tarla dolaşmaya gittim baktım traktörü askıda bırakmışlar. Tiller le.yerli traktörlerden çok üstün.en önemlisi de vitesi elektronik düğme ile 3 e bölüyor.power Swift.

36 ileri 24 geri vites var

McCormick kullanmadım
ama duyduğuma göre gayet sağlam ve kaliteli traktörlermiş.
pek bozulmuyormuş.
bir de Türkiye distrübütörü ENKA, class ile beraber aynı servis bakıyor sanırım.
bence case-nh veya yerlilerden birini almaktansa McCormick tercih edilebilir...
motoru BetaPower motor.

McCormick kullanmadım
ama duyduğuma göre gayet sağlam ve kaliteli traktörlermiş.
pek bozulmuyormuş.
bir de Türkiye distrübütörü ENKA, class ile beraber aynı servis bakıyor sanırım.
bence case-nh veya yerlilerden birini almaktansa McCormick tercih edilebilir...
motoru BetaPower motor.
Yerlilere göre çok mantıklı ama takasım var o yüzden sıkıntı yapıyor bayiler hep yukarıdan ucuyorlar beta power motor nasıl aciklayabilirmisin iyimi kötümü